η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Αυτοί θέλουν τα ελληνικά νησιά και εμείς παρακολουθούμε αποχαυνωμένοι το survivor γεμίζοντας με τουρκικές λίρες το πορτοφόλι του Ατζούν Ιλιτζαλί

Αποτέλεσμα εικόνας για survivor


Τουρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε κοντά από την Κάρυστο στο ακρωτήριο Καφηρέας….

Έτσι όπως το πάνε οι τουρκαλάδες θα περνάνε σε λίγο από τη γέφυρα του Ευρίπου και δεν θα μας κάνει καμιά εντύπωση…

Κατά τα λοιπά ετοιμαζόμαστε να κολλήσουμε ξανά στις τηλεοράσεις μας για να παρακολουθήσουμε το survivor 2 που είναι τούρκικο προϊόν ενός ανθρώπου που οι σχέσεις με τον Ερντογάν είναι πολύ περίεργες και πολύ ύποπτες….





Ο Αντζούν Ιλιτζαλί έχει αλώσει την ελληνική τηλεόραση χρησιμοποιώντας την κερκόπορτα του Skai και οι μαλάκες κάτοικοι αυτής της χώρας που αυτοπροσδιορίζονται και πατριώτες παρακολουθούν με ανοιχτό το στόμα και χάφτουν τηλεοπτικές μύγες δίνοντας νούμερα και φράγκα στον άνθρωπο του Σουλτάνου….

Πέρσι ήμασταν ανενημέρωτοι για το τηλεοπτικό σκουπίδι του survivor…

Φέτος δεν έχουμε καμιά δικαιολογία να το παρακολουθήσουμε….



Και για όσους θεωρούν αθώο τον τούρκο παραγωγό του survivor Ατζούν Ιλιτζαλί οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά για το θέμα τα λένε όλα….

Έκανε παρέμβαση στον ίδιο τον Ερντογάν και τον έπεισε να αλλάξει τη συμφωνία με την ελληνική πλευρά να μη δώσει συνέντευξη στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων αλλά στον Αλέξη Παπαχελά του Σκάϊ….

Ο Σουλτάνος επανέλαβε τις παπαρολογίες του περί αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάνης και δημιούργησε μέγα θέμα ξεφτιλίζοντάς μας μέσα στην ίδια μας τη χώρα λέγοντας στους Πομάκους της Θράκης ότι είναι ένα έθνος με μια σημαία την τουρκική!!!