η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Βενιζέλος προς Τσίπρα: "Αγόρι μου θα σε γ@@@σουν μόλις αναλάβεις" (έλεγε ο Βενιζέλος στον Τσίπρα πριν γίνει πρωθυπουργός)


Ένα προφητικό δημοσίευμα του eviain αναδημοσιεύουμε σήμερα από μια συνάντηση του 2014 μεταξύ του τότε πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου (συγκυβερνήτη του Αντώνη Σαμαρά) ο οποίος είχε προβλέψει τι ακριβώς θα συνέβαινε μόλις ο Τσίπρας αναλάμβανε την εξουσία....

Μπορεί ο Μπένυ να μην είχε τα προσόντα να γίνει ηγέτης (παρά τις τρομερές εγκεφαλικές του ικανότητες) αφού διέθετε περισσή αλαζονεία και έπαρση, όμως είχε τρομερή ενόραση και αντίληψη του τι μέλει γενέσθαι...


Βεβαίως δεν ήθελε και μαντικές ικανότητες να καταλάβει κανείς ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες και όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι!!!!


Δείτε τι δημοσιεύμαμε το   2014  (σχόλιο των "Νεων" και του Γιώργου Παπαχρήστου) πριν η πρώτη φορά αριστερά ξεσκίσει την ελπίδα που ερχόταν!!!





«Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ@@@σουν με το που αναλάβεις...». Αυτά, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο στα «Νέα», είναι λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον Αλέξη Τσίπρα και ειπώθηκαν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βενιζέλος επιχείρησε να δώσει συμβουλές στον Αλέξη Τσίπρα.
- «Μα, τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή», είπε ο Βενιζέλος με τη... σοφία και την εμπειρία που διδάσκει ότι, πράγματι, τις περισσότερες φορές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται και πρωθυπουργός.
- «Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Και μετά ο Ευάγγελος Βενιζέλος του θύμισε τι θα του κάνουν οι δανειστές.