η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Τα χάλια του δήμου της Χαλκίδας δείχνει η εικόνα των εξοργισμένων δημοτικών υπαλλήλων που διέκοψαν τη συνεδρίαση του Δ.Σ

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτικό ΄συμβούλιο Χαλκίδας ηλεκτροφωτισμός
Φωτό: Evia 365



Σε αυτό το χάλι που επικράτησε μεταξύ δημοτικής αρχής και συνδικαλιστών-εργαζομένων του δήμου της Χαλκίδας είμαστε ξεκάθαρα με το μέρος της δημοτικής αρχής…. ¨όχι της δημοτικής αρχής Παγώνη αλλά της όποιας δημοτικής αρχής θέλει να προχωρήσει σε εξυγίανση του ηλεκτροφωτισμού , σε εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων ακόμα και μέσα από τον ιδιωτικό τομέα….
Δεν μπορεί ο Καραμάντουλας και κάθε Καραμάντουλας να εισβάλει στο δημοτικό συμβούλιο σαν μπράβος και να διακόπτει τις συνεδριάσεις επειδή ξεπουλάνε δήθεν την αυτοδιοίκηση….

Αντί να δοξάζουν τον θεό και αυτόν που τους έχωσε στο δήμο με εντελώς αναξιοκρατικό τρόπο (πριν το νόμο Πεπονή και τον ΑΣΕΠ), αντί να δουν τι συνθήκες επικρατούν στην αγορά και στον ιδιωτικό τομέα, κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν με κακώς εννοούμενες συνδικαλιστικές πρακτικές που ευθύνονται για την κατάντια αυτής της χώρας….
Αν δούλευαν σε ιδιώτη θα συμπεριφερόντουσαν έτσι ο κύριος Καραμάντουλας και οι φίλοι-συνάδελφοί του;;;;;


Αλήθεια το σωματείο του δήμου της Χαλκίδας έχει ενδιαφερθεί ποτέ να μάθει αν τα αυτοκίνητα του δήμου χρησιμεύουν σε υπαλλήλους για τις προσωπικές τους δουλειές;;;….. Εμείς οι υπόλοιποι δημότες που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο με τα δικά μας αυτοκίνητα είμαστε μ@λ@κες;;;;;;΄





Δυστυχώς ο δήμος της Χαλκίδας δεν θέλει να προσλάβει ιδιώτες για την εξυπηρέτηση των πολιτών….
Μια μελέτη για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων θέλει να εφαρμόσει…
Μακάρι να ήθελε να προσλάβει ιδιώτες αλλά δεν μπορεί ….
Γιατί αν έφευγαν από το δήμο τα δυο τρίτα των εργαζομένων που δεν προσφέρουν σωστές υπηρεσίες, ο δήμος θα λειτουργούσε καλύτερα και προς όφελος των δημοτών του….



Νίκος Αγγελής