η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Καλά μουρλά είναι τα παιδιά;;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για πριβέ τραπέζι

Η Χαλκίδα μπορεί να είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου αλλά αυτοί που την κατοικούν υπάρχει περίπτωση να κατατάσσονται στους πιο ηλίθιους της οικουμένης….
Πληροφορήθηκα από την κόρη μου που βρίσκεται στην εφηβεία, ότι κάποιοι συνομήλικοί της , οι οποίοι πήραν τηλέφωνο σε γνωστό μπαρ της Χαλκίδας για να κλείσουν τηλεφωνικά τραπέζι για την πρωτοχρονιά, έπρεπε να πληρώσουν διακόσια ευρώ….¨όχι αυτά που θα καταναλώσουν ή την είσοδο.... αλλά μόνο το τηλεφωνικό «κλείσιμο» ….
Δοξάζω το θεό που η κόρη μου δεν πηγαίνει σε αυτό το μαγαζί και δεν περιλαμβάνεται στους ηλίθιους της πλειοψηφίας…



Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για παιδιά που πηγαίνουν σε συγκεκριμένο (V.I.P) Γυμνάσιο Λύκειο στο οποίο αν δεν φοράς αναγνωρισμένη μάρκα ρούχων, παπουτσιών και οι τσάντες σου δεν φέρουν συγκεκριμένα λογότυπα γνωστών σχεδιαστών δεν αξίζεις να σου μιλάνε οι άλλοι….


Η κρίση της Ελλάδος παραμένει σε όλους τους τομείς…. Δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ άνθρωποι αν δεν δεχτούμε ένα ισχυρότατο σοκ….




Υ.Γ. Όχι δεν είναι μουρλά τα παιδιά….
Οι γονείς τους είναι αξελέστατοι (α ρε γιαγιά λέξεις που μου έχεις μάθει)οι οποίοι τους δίνουν τόσα χρήματα για να τα πετάξουν …. Γιατί αυτό δεν είναι διασκέδαση….