η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Ο πολιτικός πάτρωνας των εργαζόμενων του δήμου της Χαλκίδας



Ο κ Δημήτρης Γεωργακόπουλος πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο δήμο Χαλκιδέων, γνωστότερος στο ευρύ κοινό της Χαλκίδας περισσότερο από τις σελίδες των κοσμικών της γνώμης και την παρουσία του σε διάφορα κλασάτα μπαρ της Χαλκίδας (Μόσταρ, Πάνθεον, κλπ)και λιγότερο για την προσφορά του στο δήμο εμφανίστηκε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και έκανε θεατράλε εμφάνιση παίζοντας ανεπιτυχώς το ρόλο του πάτρωνα των εργαζομένων….. ο εν λόγω κύριος ακούστηκε με στεντόρεια φωνή όπως αρμόζει σε ένα (έστω και πρώην) συνδικαλιστικό στέλεχος ολκής….»Δώσαμε τη ζωή μας για να μην μπούνε εργολάβοι στην αυτοδιοίκηση»…..





Σχετικώς με τον εαυτό σας και την αυτοδιοίκηση κύριε Γεωργακόπουλε ξέρουμε ποιος έδωσε τα πιο πολλά στον άλλον…. Μάλλον η αυτοδιοίκηση σε εσάς διότι εμείς προσωπικά δεν σας θυμόμαστε ποτέ να εργάζεστε στο δήμο της Χαλκίδας….



Το προσωπικό και οι εργαζόμενοι του δήμου φέρουν μεγάλες ευθύνες για την αναποτελεσματικότητα της αυτοδιοίκησης και τις κακές υπηρεσίες στους πολίτες….

Για να μην τα ρίχνουμε όλα στις δημοτικές αρχές….

Οι κατά καιρούς δήμαρχοι που έχουν περάσει από αυτή την ρημάδα την καρέκλα έχουν άλλες (συγκεκριμένες) ευθύνες που εστιάζονται στο ότι αντιμετώπιζαν τον κύριο Γεωργακόπουλο (και κάθε Γεωργακόπουλο) ως κακομαθημένα παιδιά, τους έκαναν όλα τα χατίρια και δεν τους πίεζαν να διαβάσουν (δηλαδή να δουλέψουν αποτελεσματικότερα) επειδή φοβόντουσαν μην πέσουν στη δυσμένειά τους και απέφευγαν όπως ο διάολος το λιβάνι το πολιτικό κόστος , δηλαδή την κατάρα της αυτοδιοίκησης που είναι οι ψήφοι