η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Ο ιδρυματισμός του Μεγάρου Κότσικα ( ο Παγώνης είναι στον κόσμο του σαν τον Αλέξη Τσίπρα)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέγαρο του Κότσικα
Ο δήμαρχος κάνει τον "Κινέζο" σαν τον Τσίπρα



Διαβάσαμε ένα κείμενο του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη στο evia 365 με τίτλο «ποια Χαλκίδα θέλουμε;» όπου διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά αυτό που πολλές φορές έχουμε επισημάνει από το evia in….

Ο δήμαρχος πάσχει από το σύνδρομο του Τσίπρα και έχει πολιτικώς ταυτιστεί απόλυτα με αυτόν….


Το κείμενο του Παγώνη μοιάζει με το χριστουγεννιάτικο βίντεο του πρωθυπουργού όπου ο Αλέξης , είναι σίγουρος πως μόνον αυτός έφερε την εντιμότητα, την κανονικότητα, τη χαρά, το νόημα, το δίκαιο.


Έτσι και ο Παγώνης….



Μόνο αυτός έφερε στη Χαλκίδα την εξωστρέφεια, την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο... (που ανάθεμα και αν η πόλη μας περίμενε τον Παγώνη τη Λίλιαν και το θαλασσινό καρναβάλι για να την μάθουν οι Αθηναίοι)

Δεν τους περνά από το μυαλό ότι μπορεί να είναι διαφορετικά διότι δεν έχουν το αίσθημα της ευθύνης, της λογοδοσίας, δεν αισθάνονται πως μπορεί να είναι κι αλλιώς τα πράγματα.


Είναι δυστυχώς ο γυάλινος πύργος που όλοι οι πολιτικοί ζουν.

Ο ιδρυματισμός του Μαξίμου και του Μεγάρου του Κότσικα όπου η εξουσία είναι απρόσωπη και δεν έχει καμιά αίσθηση της κοινωνίας.


Στο θέμα της δημοτικής αγοράς ο δήμαρχος υποστηρίζει πως όλοι αυτοί που λυσσαλέα σήμερα φωνάζουν δεν έκαναν τίποτε τριάντα χρόνια για να την αλλάξουν….



Αυτά δηλαδή που λέει και ο Αλέξης για τις προηγούμενες κυβερνήσεις που έφεραν τον τόπο εδώ που είναι σήμερα αγνοώντας επιδεικτικά (ή αρνούμενος να δει την πραγματικότητα) ότι η κυβέρνηση του αποτελείται από Μάρδες, Κουρουπλήδες Καμένους και Κουντουράδες που κυβέρνησαν τα προηγούμενα τριάντα χρόνια…..

Έτσι και ο Παγώνης αγνοεί ή κάνει πως δεν θυμάται πως το πρωτοπαλίκαρό του σήμερα ο Βασίλης Καθαροσπόρης, ήταν αυτός που μπήκε μπροστά και εμπόδισε τα συνεργεία όταν κάτι πήγε να γίνει στη δημοτική αγορά…


Σε κάποιο άλλο σημείο ο Δήμαρχος αναφέρει « Όσο και αν μεμονωμένες μειοψηφίες, κατευθυνόμενες κίτρινες γραφίδες και πολιτικοί αντίπαλοι αντιδρούν, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών είναι με το πλευρό μας.»


Είναι ακριβώς σαν να ακούμε τον Τσίπρα απομονωμένο από την κοινωνία να λέει ότι ο κόσμος είναι μαζί του, τα διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης (και τα βοθροκάναλα όπως θάλεγε και ο Πολάκης) τον πολεμούν λυσσαλέα….



Δυστυχώς για τον κύριο Παγώνη και ευτυχώς για τη Χαλκίδα η πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι μαζί του και αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη δημοσκόπηση της Κάπα ρισέρτς…(όπως και όλες οι πανελλαδικές δημοσκοπήσεις δείχνουν την απήχηση του Τσίπρα στην κοινωνία)


Επίσης για τις κατευθυνόμενες κίτρινες γραφίδες που αναφέρει γνωρίζουμε ότι είναι κίτρινες και κατευθυνόμενες …. Μόνο που είναι κατευθυνόμενες από τον ίδιο τον Παγώνη….


Διότι όσοι τον πολέμησαν μανιωδώς προεκλογικά σήμερα το έχουν βουλώσει γιατί μπουκώθηκαν με πενηντάευρα του θαλασσινού καρναβαλιού….


Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αναφέρουμε μπλοκ και ραδιόφωνα σχετικά με τι έλεγαν και τι έγραφαν την προεκλογική περίοδο και τι λένε σήμερα που τα ονόματα τους φιγουράρουν στη Διαύγεια για τις δαπάνες των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου…..


Δυστυχώς όμως όσο και αν παλεύει λυσσαλέα ο δήμαρχος αυτής της πόλης να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, ο κόσμος πλέον τον έχει καταλάβει….



Είναι δήμαρχος με ημερομηνία λήξεως ….





Νίκος Αγγελής