η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Τι εξηγείται και τι είναι ανεξήγητο;;; (πόθεν έσχες;;;;)



Ο Θανάσης Μπουραντάς είναι εδώ και εικοσιπέντε χρόνια Νομάρχης, αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος και έχει αποταμιεύοντας μαζέψει 120 χιλιάδες ευρώ….

Ο Βαγγέλης Αποστόλου βγήκε μια φορά στη ζωή του βουλευτής και έγινε για δυο χρόνια υπουργός και έχει 400.000 ευρώ σε καταθέσεις….
Ο Μαυραγάνης βγήκε για ένα χρόνο βουλευτής και διορίστηκε για άλλο ένα χρόνο υπουργός από το ΣΥΡΙΖΑ και έχει 703 χιλιάδες ελβετικά φράγκα στο εξωτερικό….


Είναι τόσο επικερδής απασχόληση η δικηγορία;;;;


Πάντως εξίσου επικερδές πρέπει να είναι το να είσαι υπάλληλος τράπεζας σαν τον κύριο Αποστόλου….


Θα είχε λοιπόν ενδιαφέρον να εξηγήσουν ιδιαίτερα οι νεόκοποι πολιτικοί σωτήρες πόθεν έσχες (από πού έχουν)τα χρήματα τους;;;;




Για το Μπουραντά το γνωρίζουμε
(και το γνωρίζουν και οι πέτρες στην Εύβοια) ότι είναι προϊόν αποταμίευσης (εξάλλου είναι πολύ λίγα για πενήντα χρόνια δουλειάς)…

Θυμόμαστε ότι όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα κάποιοι ξελαρυγγιάζονταν να φωνάζουν ότι πρέπει να φύγουν οι παλιοί και να εκλεγούν νέοι πολιτικοί….



Δεν ήταν η μοναδική παπαριά που ακούσαμε από τους δήθεν αγανακτισμένους και σήμερα (αλλά και πάντα)βολεμένους επαναστάτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του Μπουραντά είχε τη δυνατότητα να πουλήσει μια πανάκριβη υπογραφή Νομάρχη για τρείς τετραετίες σήμερα ενδεχομένως θα βρισκόταν με εκατομμύρια ελβετικών φράγκων στο εξωτερικό….

Γιαυτό κάτι πολιτικοί τύπου Αποστόλου δεν μπορούν να φτάσουν το Μπουραντά ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι….



Παρεμπιπτόντως οποιοδήποτε μεγάλο ή μικρό έργο έχει γίνει στο νομό τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια έχει την υπογραφή Μπουραντά….
Δρόμοι, όλα τα σχολεία της Χαλκίδας και του νομού, λιμάνια, αλιευτικά καταφύγια, Στέγαση των υπηρεσιών της πρώην Νομαρχίας(διοικητήριο) Αμφιθέατρο περιφερειακής ενότητας, αρδευτικά έργα, γήπεδα ποδοσφαίρου, αθλητικές υποδομές κλπ.κλπ…


Και έχει σήμερα κάτι δημοσιογραφίσκους (με πολλούς αστερίσκους) της Εύβοιας που του κάνουν και κριτική εκθειάζοντας κάτι πολιτικάντηδες τύπου Μαρκόπουλου…..


Έτσι όμως εξηγείται γιατί η Λαμία είναι πρωταγωνίστρια στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και η Εύβοια έχει εξελιχθεί σε παρία της ….


Διότι η Λαμία διαθέτει πιο σοβαρό δημοσιογραφικό προσωπικό