η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Επιμένουν σε κάτι που έχει ολοκληρώσει τον ιστορικό του κύκλο!!!

Ακούσαμε για καινούργια αρχή, για νέα περίοδο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, για αλλαγή και εξέλιξη του κινήματος, για απομάκρυνση από παλιές πρακτικές κλπ κλπ. και ταυτόχρονα πληροφορηθήκαμε ότι νέα ομάδα γεννήθηκε στο ΠΑΣΟΚ που συμμετέχει και ο Ευβοιώτης Συμεών Κεδίκογλου, η οποία μάλιστα δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της ποσόστωσης….και καταλάβαμε ότι εν τέλει άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…

 Νέα πρόσωπα με παλιές πρακτικές, ομαδίτσες και ομαδούλες σαν σκατούλες ….δεξιά και αριστερά διάσπαρτες, μέσα σε αίθουσες και διάφοροι γάτοι που προσπαθούν να τις κουκουλώσουν για να εμφανίσουν την καινούργια όμορφη εικόνα του κινήματος …τριανταπέντε χρόνια δεν έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια;;;;
 Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος τα βαρέθηκε και το ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει ολοκληρώσει τον ιστορικό του κύκλο, αποτελεί ένα πολιτικό πτώμα που δεν έχει την παραμικρή ελπίδα να αναστηθεί!!!


Καλό πλέον θα ήταν να γίνει ένα ωραίο πολιτικό μνημόσυνο πάνω από το κουφάρι του ΠΑΣΟΚ και όχι να το ανεβάζουν υποστυλωμένο  σε ένα άλογο να δένουν πίσω του και μερικά κλαδιά μήπως και το δει κανείς από μακριά παραπλανηθεί και φοβηθεί!!!!

Υ.Γ. πιο θλιβερή φιγούρα του συνεδρίου, ήταν φυσικά ο Βαγγέλης Βενιζέλος που θύμιζε κάτι από παλιό αρχηγό του Κ.Κ.Ε εσωτερικού!!!!
Πολύ ωραίος λόγος και πλούσια θεωρία με περιεχόμενο νοήματος, ανεφάρμοστο και ουτοπικό!!!!
Πολύ λάδι και από τηγανίτα…τίποτα!!!