η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πάρε κόσμε… Ο Τζάμπας ζει

Με εισαγγελική παραγγελία κατάφερε να πάρει μετά από πολύ κόπο τις δαπάνες του Επιμελητηρίου Εύβοιας ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Λιονάκης…. 
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι μόλις δόθηκε η δικαστική εντολή να διατεθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία η διοίκηση του Επιμελητηρίου προχώρησε στη μαζική ανάρτηση δαπανών στο «διαύγεια» και  έτσι πληροφορηθήκαμε και εμείς κάποια πράγματα…..

Για παράδειγμα διαπιστώσαμε πόσες είναι οι μηνιαίες αμοιβές του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει τη νομική στήριξη του Επιμελητηρίου, παράλληλα τις προσωπικές υποθέσεις αίτησης πτώχευσης του Προέδρου Παναγιώτη Σίμωση  και στο οποίο όλως συμπτωματικώς εργάζεται και η θυγατέρα του πρόεδρου…. 
Επίσης πληροφορηθήκαμε πόσες δουλειές έχει αναλάβει ο τουριστικός πράκτορας από την Κάρυστο που «διαρρήγνυε τα ιμάτιά του» για να εκλεγεί ο Σίμωσης καθώς και πόσα τιμολόγια έχουν κοπεί σε τοπικό ευβοϊκό μπλοκ που τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση του συνδυασμού της πλειοψηφίας…

Κάθε μήνα και από ένα τιμολογιάκι στο όνομα της ιδιοκτήτριας του μπλοκ!!!

Επίσης είδαμε ότι παρόλο που κάποιος δεν εξελέγη στην παρούσα θητεία, λόγω της συμμετοχής του σε επιτροπές, εξακολουθεί να παίρνει οδοιπορικά από το επιμελητήριο…

Όλα αυτά με συγκεκριμένα ονόματα και ποσά σύντομα στο Eviain