η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Με αλλαγές… αλλά και παλιές συνήθειες η φετινή παρέλαση

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου ωστόσο παρατηρήθηκαν κάποιες καινοτομίες…

-η απουσία εξέδρας των επισήμων δεν λογίζεται πλέον στα καινούργια ήθη αφού ολοκληρώνει   το δεύτερο χρόνο εφαρμογής (τρίτη Παρέλαση) και μας τιμά ιδιαιτέρως το γεγονός ότι πρόκειται για την αποδοχή μιας πρότασης που είχε καταθέσει για πρώτη φορά ο Γράφων στο διαδίκτυο, είχαν υιοθετήσει τοπικοί σύλλογοι της Χαλκίδας και είχε γίνει αποδεκτή από την Περιφέρεια και το δήμο Χαλκιδέων, ενώ βρήκε μιμητές και πανελλαδικά!!!

-         Νέα και για πρώτη φορά εφαρμοσθείσα πρόταση ήταν η κατάργηση της φούστας στα κορίτσια του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, τα οποία στο παρελθόν διαγωνίζονταν στο ποιο θα φορά την πιο κοντή φούστα ενώ στη φετινή παρέλαση υποχρεώθηκαν να φορέσουν παντελόνια!!!! Πανέξυπνη απόφαση…. Συγχαίρουμε τον (ή την) εκπαιδευτικό που συνέλαβε την ιδέα!!!!!

-         Ανάλογη απόφαση πήρε και το δεύτερο ΕΠΑΛ το οποίο μπορεί να μην υποχρέωσε τα κορίτσια να φορέσουν παντελόνια αλλά προφανώς κατάργησε τις γόβες αφού όλες παρήλασαν με φλατ (ολόισιο) παπούτσι… Μάλλον οι εκπαιδευτικοί εκεί έκριναν ότι «πονάνε» στο ζήτημα του ψηλοτάκουνου (δωδεκάποντο και βάλε –στην περσινή παρέλαση)


-         Κατά τα λοιπά και αυτή η εκδήλωση θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί πολύχρωμη παρέλαση των παιδιών των λουλουδιών…. ¨ότι χρώμα παντελόνι ήθελε και ότι είδος παπουτσιού ο καθένας έβρισκε το φόρεσε και πήγε να παρελάσει….

 Πότε θα βρεθεί ένας υπεύθυνος εκπαιδευτικός ενός μόνο σχολείου να παραγγείλει πενήντα μαύρα ή μπλε παντελόνια ομοιόμορφα;;;; 
Ας είναι και κινέζικα και ας κάνουν και τρία ευρώ το καθένα αρκεί να είναι ιδίου χρώματος και είδους (όχι άλλο τζιν άλλο υφασμάτινο κλπ)