η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ξαναέστησαν τον Πανδοκαϊκό για τα λεφτά της ΔΕΗ

Για να τοποθετηθούν τέτοιες κολώνες
δόθηκαν 60 χιλιάδες ευρώ σε μια
ανύπαρκτη ομάδα ποδοσφαίρου;;;;;
Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προxώρησε η εκπομπή «έχουμε και λέμε» (Νίκος Αγγελής-Τάκης Δημητρακόπουλος) στο ραδιόφωνο του Εύριπου fm90….Πρόκειται για τη διάθεση ποσού διακοσίων χιλιάδων ευρώ από τη ΔΕΗ στο συνεταιρισμό Αφρατίου και σε δυο ποδοσφαιρικές ομάδες ως ανταποδοτικό όφελος για να περάσουν οι γραμμές υψηλής τάσης μέσα από την έκταση του συνεταιρισμού….
Πριν λίγα χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής είχαν αντιδράσει για αυτή την εξέλιξη θέτοντας ζητήματα δημόσιας υγείας….
Ύστερα από «συνεννοήσεις» ανθρώπων του συνεταιρισμού με την Επιχείρηση, οι αντιδράσεις κάμφθηκαν αφού συμφωνήθηκε να δοθούν κάποια χρήματα στην περιοχή ως ανταπόδοση….
 Τότε εμφανίστηκε και μια ακόμα ομάδα ποδοσφαίρου η οποία για πολλά χρόνια ήταν ανενεργή…


 Ο Πανδοκαϊκός από την περιοχή του Δοκού που δεν είχε ωστόσο καμία σχέση με το Αφράτι και τα σημεία όπου τοποθετήθηκαν οι τεράστιες κολώνες υπερυψηλής τάσης στο βουνό του Αφρατίου…. 

Πρόεδρος του ανύπαρκτου και ανενεργού Πανδοκαϊκού –που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής- ήταν ο αθλητικός ρεπόρτερ Χρήστος Σεφερλής τον οποίο αιφνιδιαστικά επισκέφθηκαν κάποιοι ζητώντας του τη σφραγίδα και τα χαρτιά του σωματείου για να το ξαναενεργοποιήσουν…

ο ίδιος έχει αναφέρει για το θέμα ότι τον κορόιδεψαν….

 Το ποσό διατέθηκε ως εξής: 60 χιλιάδες ευρώ δόθηκαν στο συνεταιρισμό Αφρατίου, 80 χιλιάδες ευρώ στην Αναγέννηση Αφρατίου και 60 χιλιάδες ευρώ στον Πανδοκαϊκό!!!!!
Τα γεγονότα κατήγγειλε τόσο στη ΔΕΗ, όσο και σε υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος του νομού ένα μέλος του συνεταιρισμού ο Γιώργος Σαμαρτζής…
 Η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα ο οποίος έχει καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους!!!!
Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί επίσης είναι εάν υπάρχουν τιμολόγια και παραστατικά για τη διάθεση αυτών των ποσών και την αξιοποίησή τους τόσο από το συνεταιρισμό του Αφρατίου και την τοπική ομάδα όσο και από τον εξ ουρανού εμφανιζόμενο Πανδοκαϊκό!!!!

Επίσης Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι: Ποιοι συνέστησαν ξανά την ομάδα;;;
 Ποιοι τους βοήθησαν να το κάνουν και γιατί;;;;; Που έχουν τοποθετηθεί τα χρήματα  εφόσον έχουν διατεθεί από τη δημόσια επιχείρηση Ηλεκτρισμού (από το υστέρημα δηλαδή του έλληνα φορολογούμενου;;;)