η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Επιμένει να μετακινείται με το κρατικό αυτοκίνητο ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης


Και την επόμενη μέρα (εχθές) Παρασκευή την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο έσπασε ο Βελζεβούλης το ποδάρι του και είδαμε τον περιφερειακό σύμβουλο Σταμάτη Καπελέρη να οδηγεί το Skoga Octavia με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΙ 2345…. 
Μήπως θα μπορούσαμε επειδή τα οικονομικά μας δεν είναι και τόσο καλά κάποιες μέρες του μήνα να δανειζόμαστε το κρατικό αυτοκίνητο με δωρεάν βενζίνη για να πηγαινοερχόμαστε στη δουλειά μας;;;;;

Μπορεί τις επισημάνσεις μας να τις αγνοεί επιδεικτικά αλλά την τρίτη φορά θα αναρτήσουμε φωτογραφία και θα προβούμε σε επίσημη καταγγελία όπου δει….


Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι εποχές άλλαξαν, η στάση και η συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο που υποφέρει  πρέπει να είναι προσεκτική και στην τελευταία της λεπτομέρεια…. 
Ο Περιφερειακός σύμβουλος πρέπει να πηγαίνει στη δουλειά του με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο όπως κάνουν και οι υπόλοιποι… Εάν δεν βγαίνει οικονομικά από τις περικοπές και θεωρεί την ενασχόλησή του με τα κοινά χασούρα, δεν έχει παρά να πάει στο σπίτι του…


Υ.Γ. Πληροφορηθήκαμε ότι την Τρίτη στη Λαμία θα γίνει τελετή παράδοσης παραλαβής των αρμοδιοτήτων από τον απελθόντα θεματικό αντιπεριφερειάρχη . 
Το υπουργείο εξωτερικών είχατε αναλάβει;;;;….
 Ελάτε στα συγκαλά σας βρε παιδιά….
 Ο κοσμάκης γελάει με κάτι τέτοια….
 Κοιτάξτε εκεί αθόρυβα να αφήσετε δυο πράγματα στο νομό και ας λείπουν τα φρου-φρου και τα αρώματα…..
Τρεις αρμοδιότητες δόθηκαν σε ένα περιφερειακό σύμβουλο και για τα επόμενα δυο χρόνια θα δοθούν σε ένα άλλο…. δεν είχατε τις τύχες του πλανήτη στα χέρια σας!!!!