η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έρχονται δραματικές αλλαγές!!!!

Από 1-1-2014 αρχίζει μια καινούργια εποχή για το επιμελητήριο της Εύβοιας αφού δεν θα είναι υποχρεωτική η πληρωμή της συνδρομής των μελών για τη θεώρηση των τιμολογίων, γεγονός που σημαίνει ότι στην Ελλάδα που όλα αλλάζουν δραματικά ξεκινά το τέλος εποχής για πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο στην πολιτική κοινωνική, οικονομική ζωή της χώρας…. Όπως αντιλαμβάνεστε κανείς δεν θα πληρώνει τα πενήντα ευρώ ετησίως στο φορέα εφόσον δεν θα είναι υποχρεωτικό, άρα δεν θα υπάρχει δυνατότητα κάλυψης του προσωπικού, αλλά και οποιασδήποτε δράσης….Εφόσον συμβεί αυτό το Επιμελητήριο της Εύβοιας (όπως και όλα τα επιμελητήρια της χώρας ) θα μετατραπεί σε ένα μη κερδοσκοπικό σύλλογο που θα αναζητά οικονομικούς υποστηρικτές σε άλλους φορείς όπως κάνει σήμερα η Ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων και η ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών….


Ίσως και αυτό αποτελέσει ένα σκληρό μάθημα για όποιους διαχειρίστηκαν ανάλογους φορείς σε αυτή τη χώρα που σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα θυμίζει τίποτα από αυτό που ήταν πριν από μια πενταετία!!!

Υ.Γ. Για το μόνο που θλίβομαι πραγματικά είναι ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ελλείψει ουσιαστικών πόρων δεν θα μπορεί να επιτελέσει το πλούσιο, αναπτυξιακό και πρωτοποριακό του έργο!!!!