η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τα «έσκασες»;;; σε προβάλλουν…Δεν υπέκυψες;;;; σε προσβάλλουν!!!!

Είναι πολλές οι «προτάσεις» από ένα μέσο ενημέρωσης προς ένα φορέα για τουριστική προβολή, παρουσίαση δράσεων, συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες κλπ.κλπ. 
¨Όταν αυτός που έχει την ευθύνη διαχείρισης του φορέα αρνείται πεισματικά τον καταιγισμό των προτάσεων αυτών και δεν μπαίνει στη διαδικασία ενίσχυσης της εφημερίδας, του ραδιοφώνου ή του καναλιού (ενίοτε του μπλοκ) μπαίνει στη μαύρη λίστα του Μέσου…στη δυσμένεια «του δημοσιογράφου» ..και αν κατά τύχη βρεθεί το όνομά του σε καμιά άλλη λίστα από τις αυτές τις γιαλαντζί που κυκλοφορούν οι ίδιοι οι άνθρωποι που τις ερευνούν….
 Τότε ο «δημοσιογράφος» βγάζει τα απωθημένα του…. «Τώρα θα δει τι θα πάθει» αυτός που τόλμησε να τον αγνοήσει….
 Ορισμένα παράσιτα του δημοσίου βίου που εξευτελίζουν την έννοια του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα ψέματα τελείωσαν!!!!
 
Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν εκβιάζουν, δεν λειτουργούν με οικονομικά κριτήρια και δεν έχουν ιδιοτελή αντιμετώπιση των ανθρώπων αναλόγως με το ποιος τους ταΐζει αλλά αυτοί τα τελευταία χρόνια αποτελούσαν  μειοψηφία και είδος προς εξαφάνιση!!!!


Οι «δημοσιογράφοι» παρουσιαστές γεγονότων «άμα τη παραλαβή των χρημάτων εν τη παλάμη» είναι σήμερα  τροχοπέδη της δημοκρατίας και της αναγέννησης της χώρας και δεν χωρούν στην προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας να ξανασταθεί στα πόδια της…Ας ελπίσουμε ότι η κρίση θα σταθεί αφορμή να ξεβρομίσει το επάγγελμα!!!

Υ.Γ. Εκτός εάν το λειτούργημα ξεκαθαρίσει από τους επαγγελματίες και λόγω κρίσης σε όλα τα επίπεδα γεμίσει έτι περαιτέρω η κόπρος του Αυγεία!!!!