η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σταματάνε τη μεταφορά των μαθητών οι οδηγοί του ΚΤΕΛ

Σε ακόμα μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί η εκπομπή «έχουμε και λέμε» στον Εύριπο fm 90….
Από την ερχόμενη Δευτέρα το ΚΤΕΛ Εύβοιας σταματά την μεταφορά των μαθητών λόγω αδυναμίας μίσθωσης των λεωφορείων…. ¨όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χρήστος Παπαγεωργίου παρά τις συνεχείς προσπάθειες και τις πιέσεις πότε μέσω Περιφερειακής ενότητας και πότε μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου το χρέος συνεχώς ανεβαίνει με αποκορύφωμα το κλείδωμα ενός κωδικού στον προϋπολογισμό λίγο πριν εκταμιευθούν 600 χιλιάδες ευρώ… Πρόκειται για παλαιά χρωστούμενα της πρώην Νομαρχίας από τις αρχές του 2011 καθώς μέχρι σήμερα με τα χρωστούμενα και του δήμου Χαλκιδέων το ποσό που οφείλεται από το κράτος στο ΚΤΕΛ ξεπερνά τα τρεισήμισι εκατομμύρια ευρώ…

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε ότι το σταμάτημα της μεταφοράs δεν θα γίνει ως μορφή κινητοποίησης από τους οδηγούς αλλά ως ανάγκη αφού πλέον αδυνατούν να βάλουν χρήματα από την  τσέπη τους για να καλύψουν υποχρεώσεις και να είναι φορολογικώς ενήμεροι….

Στην ίδια κατάσταση (και χειρότερα) βρίσκονται οι απλήρωτοι οδηγοί ταξί και το αστικό ΚΤΕΛ που περιμένουν κάποιον να «βρει τα κλειδιά» για να «ξεκλειδώσει» τους κωδικούς του προϋπολογισμού….
 Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!