η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Είναι κρίμα!

Είναι λάθος του εκπροσώπου της κυβέρνησης να ταυτίζεται πολιτικά με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Σίμωση διότι η συμπεριφορά και η πρακτική του εν λόγω προσώπου έχει αποκλείσει ένα μεγάλο συνδυασμό του Ε.Β.Ε.Α στον οποίο συμμετέχουν και πρόσωπα που στήριξαν τον ευβοιώτη βουλευτή…. Ο ρόλος και η θέση του επιβάλουν να κρατά ισορροπίες με όλους τους υποστηρικτές του και να μην περιορίζεται μόνο σε αυτούς που του κάνουν το φίλο πολλοί από τους οποίους δίσταζαν να βγουν ανοιχτά στις βουλευτικές εκλογές και να πάρουν θέση…. 
Είχαμε ακούσει μέχρι και για το Τζήμερο από κάποιον «φίλο» του σε δημόσια τοποθέτηση του Επιμελητηρίου (τα τραπεζώματα ήρθαν μετά τον ορισμό του ως υπουργού) ενώ ο ίδιος ο Σίμωσης έκλεινε το μάτι πονηρά και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ… Αντιθέτως  για ανθρώπους που ξεκάθαρα κράτησαν στάση υπέρ του Σίμου Κεδίκογλου τώρα μπαίνουν όροι από εκείνους που στις εκλογές κρύβονταν και εμφανίστηκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή της υπουργοποίησης…..


Δεν κρίνουμε πολιτικά την απόδοσή του αλλά τη στάση απέναντι σε ανθρώπους που του χάρισαν πριν απ'όλα την αληθινή φιλία και την στήριξή τους… Είναι κρίμα να εκπέσει από τη θέση του προέδρου του επιμελητηρίου ο Σίμωσης λόγω πτώχευσης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει συνδέσει την εικόνα του με αυτή την κατάσταση!!!!

Υ.Γ. και βέβαια εκτός από το Σίμωση να δείτε που το Σίμο στήριξαν προεκλογικά και ο Θαλάσσης, ο Ντεγιάννης, η Αγιοστρατίτη,ο Λαλανίτης, ο Γεροντίτης, Κούκουζας κ.α…Όλοι αυτοί είχαν προτάξει τα στήθη τους και έτρεχαν για να εκλεγεί!!!!