η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Έχει όλες τις προϋποθέσεις μιας σοβαρής υποψηφιότητας


Ο πολύ γνωστός έμπορος οπτικών  από την Ιστιαία, Αντώνης Μαυροζούμης θα είναι παρών στην συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Εύβοιας την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νέος επιμελητηριακός σύμβουλος στη θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Μαντά ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους αναχώρησε για το εξωτερικό…. 
Ο Αντώνης Μαυροζούμης θα αυξήσει τον αριθμό συμμετοχής των Βορειοεβοιωτών στο Επιμελητήριο αφού μαζί με το Γούδα από το συνδυασμό Σίμωση, τη Ράσυ Μάρκου και τον Κοσμά Βούλγαρη οι σύμβουλοι από την Ιστιαία γίνονται τέσσερις….
 Ο Αντώνης Μαυροζούμης έχει και όρεξη και προτάσεις για το συνδικαλιστικό φορέα των εμπόρων όμως η είδηση βρίσκεται αλλού…. 
Αποκλειστικές πληροφορίες του evia in αναφέρουν ότι έχει ήδη πλαισιωθεί από μια ισχυρή ομάδα στην Ιστιαία με σκοπό να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στο δήμο στις ερχόμενες εκλογές…..


Η περίπτωση Μαυροζούμη είναι η μόνη σοβαρή υποψηφιότητα που ακούγεται στην Ιστιαία αυτή τη στιγμή ενώ η πιο απίθανη είναι αυτή ενός εργολάβου της περιοχής που δεν λέει να αντιληφθεί πως είναι κακό να μπερδεύεις τον ελέγχοντα με τον ελεγχόμενο στην άσκηση της εξουσίας…. 
Πως είναι δηλαδή δυνατόν να ακούγεται ότι θα αναλάβει κάποιος το δήμο ο οποίος παίρνει παράλληλα και δημόσια έργα;;;;…….