η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ολοκληρωμένη προσέγγιση



Επιτέλους ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης της Εύβοιας ασχολείται σοβαρά με τα κυκλοφοριακά πειράματα της δημοτικής αρχής που ταλαιπώρησαν επί εικοσαήμερο τη Χαλκίδα….  Στη σημερινή έντυπή της έκδοση η εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη παρουσιάζει σε ένα δισέλιδο ρεπορτάζ τις απόψεις εμπόρων, οδηγών ταξί συγκοινωνιολόγων (Γιάννης Σακελαράκης) και άλλων εμπλεκόμενων  για την πεζοδρόμηση της Αβάντων και την προχειρότητα με την οποία επιχειρήθηκε να γίνει..


Πέρα από την εμπεριστατωμένη κάλυψη του θέματος αυτό που προέκυψε και δεν είχε γίνει γνωστό ήταν ότι η Αβάντων άνοιξε ξανά με παρέμβαση του Χρήστου Παγώνη ο  οποίος επικαλέστηκε την έλλειψη διαβούλευσης για να είναι νόμιμη μια κανονιστική πράξη (π.χ. κυκλοφοριακές ρυθμίσεις)

Επίσης αποκαλύπτεται ότι από Σεπτέμβρη τα πειράματα συνεχίζονται και κορυφώνονται με προγράμματα τύπου «park and ride», όπερ σημαίνει, παρκάρω το αυτοκίνητο στο πάρκο του λαού και με πηγαίνει στο κέντρο αστικό ΚΤΕΛ με εισιτήριο 30 λεπτών και αναχώρηση ανά πεντάλεπτο… εν συνεχεία ο οραματιστής του προγράμματος αλλάζει πλευρό για να μη χτυπήσει σε κανένα κομοδίνο!!!