η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Εύβοια ένας επίγειος Παράδεισος

Παραλία Άγιος Δημήτριος Καλλιανοί
Η Εύβοια είναι ένας επίγειος Παράδεισος….
Μπορεί κάποιος σε σύντομο χρόνο να βρει τα πάντα…
 Βουνά, φαράγγια, ποτάμια,καταράκτες, μοναδικές παραλίες πανέμορφες στον ευβοϊκό και όμορφα άγριες στο Αιγαίο….
Από το λιτό απέριττο τοπίο της Καρυστίας που θυμίζει Κυκλάδες μέχρι το κατάφυτο καταπράσινο τοπίο της Βόρειας πλευράς που θυμίζει Σποράδες….
 Η Δωρικού ρυθμού τοποθεσία του Κάβο Ντόρο με την Κορινθιακού ρυθμού περιοχή της Λιχάδας τοποθετεί την Εύβοια στο ψηλότερο βάθρο της Ελληνικής ομορφιάς…


Οι ευβοείς δεν έχουν λόγο να πηγαίνουν διακοπές σε άλλα μέρη που δεν  προσφέρουν τίποτα περισσότερο από την πανέμορφη Εύβοια….. 
Οι Χαλκιδέοι θα πρέπει να ανακαλύψουν τις ομορφιές του τόπου τους προτιμώντας για τις διήμερες ή και τις πολυήμερες διακοπές τους προορισμούς του νησιού μας η έκταση του οποίου δεν δίνει την αίσθηση περιορισμού σε καμιά περίπτωση… 
Οι Αθηναίοι μπορούν να ανακαλύψουν ένα πολυεπίπεδο προορισμό δίπλα από το σπίτι τους με απεριόριστες επιλογές που αποζημιώνουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη
Αδράχνουμε λοιπόν την αφορμή που μας δίνει το Blog notios evoikos και προβάλουμε τις φωτογραφίες του από τις πανέμορφες παράλιες της Καρύστου και αναπαράγουμε την πρόσκληση που απευθύνει για επίσκεψη στην Κάρυστο , Τα Στύρα και το Μαρμάρι!!!


Μοναδικές παραλίες στο κόλπο της Καρύστου!  Αποδράστε, αφήνουμε σκοτούρες και καθημερινότητα και ανακαλύπτουμε μοναδικές παραλίες και μέρη με αυθεντική ομορφιά, για καλοκαιρινή διάθεση στο Limit up! μοναδικές εμπειρίες διακοπών. Η Κάρυστος, το Μαρμάρι τα Στύρα  σας περιμένουν!


Υ.Γ. Για τους Αθηναίους Επισκέπτες προτείνεται η επίσκεψη μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης Μαρμάρι- Νέα Στύρα για ευκολότερη διαδρομή και συνδυασμό του Καραβιού που  δίνει τη διάσταση επίσκεψης σε νησί!