η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Όχι άλλα βάρη στους πολίτες

Δεν πρέπει να υποστούν άλλα οικονομικά βάρη οι πολίτες τονίζει αυτή την ώρα ο Ευβοιώτης κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στην «κοινωνία ώρα μέγκα» των Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα….
Την Τετάρτη θα γίνει η νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που μετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα και θα παρουσιαστούν οι οικονομικές προτάσεις της κυβέρνησης που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να υπάρξει τόνωση της αγοράς που έχει στραγγαλιστεί!


Αναφερόμενος στη συνεργασία των τριών πολιτικών κομμάτων στην κυβέρνηση είπε ότι πηγαίνει πάρα πολύ καλά παρά το γεγονός ότι σε αυτή τη χώρα τώρα μαθαίνουμε την κουλτούρα της συνεργασίας….
Αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις μίλησε και για τη ΛΑΡΚΟ τονίζοντας ότι εάν μείνει όπως είναι θα κλείσει οπωσδήποτε….

Σχετικά με τις αντιδράσεις για την πώλησή της είπε ότι τη στιγμή που τρεις πολιτικοί αρχηγοί βάζουν  το συμφέρον της χώρας πάνω από το πολιτικό τους συμφέρον,δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές συμπεριφορές που βάζουν πάνω απόλα το προσωπικό ή συντεχνιακό συμφέρον!!!!