η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το παιχνίδι του Θωμά σταματάει από την είσοδο τριών επιθετικών στο γήπεδο

Σύντομα ο παίκτης θα κάθεται στην εξέδρα
ως θεατής του δημοτικού παιχνιδιού

Χαρακτηριστική περίπτωση πολιτικού που παρουσιάζει την πραγματικότητα κατά πως τον βολεύει σε κάθε περίπτωση είναι ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς που έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση πανηγυρίζοντας για την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης των σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην περιοχή του…. 


Φυσικά η επιτροπή περιβάλλοντος της περιφέρειας δε θα μπορούσε εύκολα να πάρει διαφορετική απόφαση αφού δεν μπορεί να μπει στη λογική της καταλληλότητας ή μη της θέσης, ή της αντίδρασης της περιοχής αλλά μόνο στη αναγκαιότητα δημιουργίας του έργου… 
Εξάλλου υπήρξε και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλιβερίου που δεν έδινε περιθώρια διαφορετικής κατεύθυνσης από την Περιφέρεια…. 
Το γεγονός ότι δυο σύμβουλοι της επιτροπής οι οποίοι κατάγονται από την περιοχή Αλιβερίου , οι κ.κ  Μπαράκος και  Στουπής απείχαν από την ψηφοφορία δεν προβλημάτισε κάν τον κύριο Θωμά όπως και το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των περιοχών Κριεζών και Αυλωναρίου αντιστέκονται σθεναρά στους σχεδιασμούς του δήμου….
 Πάντως ο κύριος Θωμάς κατά τα προσφιλή του μπλοκ «είναι Παίχτης» επικοινωνίας και τακτικής και αυτό μετράει πάνω απόλα!!!! 
Ωστόσο η Σύμπραξη της αντιπολίτευσης όλων των συνδυασμών του δήμου Κύμης Αλιβερίου με τους σοβαρούς και δυναμικούς εκπροσώπους τους Σιαγιάννη, Κούκη, Μπενάκη είναι το μόνο θετικό της υπόθεσης για το σταμάτημα της φρενήρους μοναχικής πορείας του κυρίου Θωμά που εδώ και πολλά χρόνια ήταν όντως καλός παίκτης αλλά έπαιζε μόνος του σε άδειο γήπεδο….
 Τώρα έχει να αντιμετωπίσει τρεις καλούς επιθετικούς και δεν διαθέτει τερματοφύλακα!!!!!