η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μόνο το Σταβέντο ενοχλεί;;;;


Τι έγινε και ξαφνικά γέμισε η Χαλκίδα καταγγελίες για το μπαρ Σταβέντο που ξεκίνησε υπό νέα διεύθυνση;;; 
Mόνο αυτό το μπαρ παίζει δυνατά μουσική μέσα στη Χαλκίδα;;;;
 Κάτι άλλες καταγγελίες του τύπου «δεν είναι το σταβέντο που αγάπησα» μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσουν  διότι είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιούνται υποκειμενικές σκέψεις για τη μουσική, την ποιότητα των ποτών, και άκουσον άκουσον τους «άγνωστους» σερβιτόρους, επειδή κατά κάποια λογική σέρβις επιτρέπεται να κάνουν μόνο γνωστές μούρες της Χαλκίδας και αναγνωρίσιμα ψώνια!!!


Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια για άλλους χώρους ψυχαγωγίας της Χαλκίδας που έχουν επίσης face control, που δεν παίζουν καλή μουσική, που δεν μου αρέσουν τα ποτά τους ή τα πρόσωπα που τα σερβίρουν αλλά αυτά όπως θάλεγε και η γιαγιά μου εντάσσονται στη λαϊκή παροιμία «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα»…..
Στο κάτω - κάτω αν σε κάποιον δεν αρέσει το νέο Σταβέντο ας πάει στο Μόσταρ ή το Σίνεμα…..
 Όχι να μας ζαλίζει με τις παπαρολογίες του στυλ δεν είναι το Σταβέντο που ήξερα!!!!

Όσο για τη δυνατή μουσική...η Χαλκίδα είναι μια τουριστική πόλη και θα πρέπει να αποδεχτούμε πλέον αυτό της το Χαρακτήρα με συμβιβασμούς και υποχωρήσεις από όλες τις πλευρές όταν πρόκειται για την κοινή ησυχία ...αλλά ας πάει κάποιος κοντά να δει ποιος παίζει τη δυνατότερη μουσική στην περιοχή που αναφέρει!!!!
¨Όλα τα υπόλοιπα υποκειμενικά σχόλια μας βάζουν σε υποψίες περί διαφημιστικής πίτας και αθέμιτου ανταγωνισμού διότι δεν μπορεί κάποιοι να είναι τόσο εξόφθαλμα υποκριτές!!!!

αναγνώστης