η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Η πρώτη μετεκλογική επίθεση Μαρκόπουλου και οι πραγματικοί λόγοι που έγινε!!!! (γιατί στην πολιτική πρέπει να βλέπουμε πίσω από τα γεγονότα)


 Κάτι περισσότερο από αναμενόμενο ήταν ότι δεν θα αργούσε να έρθει η πρώτη κόντρα μεταξύ Κώστα Μαρκόπουλου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Σίμου Κεδίκογλου κυβερνητικού εκπροσώπου….
Έχουμε ξαναγράψει ότι ο βουλευτής του Πάνου Καμένου καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα από την ημέρα υπουργοποίησης του Σίμου Κεδίκογλου και την τοποθέτησή του στην ίσως πιο προβεβλημένη θέση της κυβέρνησης μετά του Αντώνη Σαμαρά….


 Τα πράγματα για τον κύριο Μαρκόπουλο ήρθαν εντελώς ανάποδα στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου…
 Ενώ την έκτη Μαΐου είδε τον εαυτό του να μπαίνει στη βουλή κάνοντας παράλληλα ζημιά τόσο στη Νέα δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον συντοπίτη του Σίμο Κεδίκογλού που ο εκλογικός νόμος τον πέταξε στα σχοινιά και τον άφησε εκτός πρώτου γύρου….. 
Το ίδιο βράδυ έκανε μια ιδιαίτερα κακεντρεχή δήλωση για τον πρώην συνάδελφό του λέγοντας ότι στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού δεν θα αλλάξει κάτι από τη νέα σύνθεση των βουλευτών της!!
 Στις 17 Ιουνίου όμως ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος που έδωσε αγώνα ζωής για να διαλύσει τον κόμμα που τον έβγαλε από την αφάνεια είδε να γίνονται τα πάνω κάτω!!!! 
Η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς Πρωθυπουργός και ο άνθρωπος που λυσσαλέα προσπαθούσε να τον διαλύσει, ο Σίμος Κεδίκογλου, υφυπουργός παρά το πρωθυπουργό…..
 Εάν κάποιος του  έλεγε όλα αυτά προεκλογικά του Κυρίου Μαρκόπουλου θα τον χαρακτήριζε το ολιγότερο ανόητο…..
 Γιαυτό  λίγο πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου είχε τηλεφωνήσει σε πρωτοκλασάτο στέλεχος του Επιμελητήριου Εύβοιας και τον λοιδορούσε επειδή στήριξε Κεδίκογλου…. ¨όταν έλαβε την απάντηση ότι ο Σίμος έχει ελπίδες να γίνει υπουργός με απαράμιλλη κακία του είπε «αν αυτός υπουργοποιηθεί  θα έρθω στην πλατεία του χωριού σου και θα κόψω τα @*^# μου!!!
Εξάλλου ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν ο μόνος που κατάφερε να μείνει όρθιος απέναντι στα πυρά του Κώστα Μαρκόπουλου ο οποίος τα τελευταία χρόνια πολιτεύεται περίπου σαν τη χρυσή αυγή… όχι σε επίπεδο σωματικής βίας αλλά φραστικών απροκάλυπτων επιθέσεων, με στόχο τον εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης και όχι την ουσία!!!!! Δεν είχε γλιτώσει λοιπόν από εκείνον ούτε ο Τάσος Λιάσκος, ούτε ο Θανάσης Μπουραντάς, ο Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος και πολλοί πολλοί άλλοι που έπεσαν θύματα της τακτικής του φιλοπόλεμου Μαρκόπουλου στο βωμό του εντυπωσιασμού του φιλοθεάμονος εκλογικού του κοινού…..
Η Επίθεση στον καθηγητή της νομικής κ. Καράκωστα ήταν απλώς η αφορμή για κάτι που θα γινόταν έτσι και αλλιώς…. 
Δεν έχει σημασία αν στόχος έγινε ένας λαμπρός και άμεμπτος επιστήμονας αλλά ότι και αυτός εξυπηρετούσε τις ανάγκες του κ. Μαρκόπουλου να διατηρηθεί στην πολιτική επιφάνεια….
Θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τέτοιου είδους δηλώσεις ακόμα και μεγαλύτερης έντασης και σκληρότητας όσο περνάει ο καιρός και όσο αντιλαμβάνεται ο κ. Μαρκόπουλος ότι περνάει στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων…..