η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Greece is back – Νομίζει ο χαχανούλης ότι μπορεί να μας κοροϊδεύει κατά συρροή και κατ'εξακολούθηση

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας

Η Ελλάδα επέστρεψε… Οι επενδύσεις στα 2,5 δισ. Η ανεργία στο 21%. Όμως όλα αυτά…,σύντροφοι, δεν βγάζουν ανάπτυξη… Και να γιατί.

Η Ελλάδα επέστρεψε…

Ανέκδοτο με δύο λέξεις, του Αλέξη Τσίπρα, που πάγωσε τους Αμερικανούς επενδυτές στο Σικάγο όταν το World Economic Forum τους είπε (πριν μια εβδομάδα) πως η Ελλάδα, από 81η σε ανταγωνιστικότητα (ανάμεσα σε 137 χώρες) επέστρεψε στην 87η θέση, με την Αλβανία εμπρός κατά 10 μονάδες (77η )!!!

Η Ελλάδα επέστρεψε, σε μακροοικονομικό περιβάλλον, στην 117η θέση ανάμεσα στις 137 του παγκόσμιου δείκτη και στην 73η στην επιχειρηματική εξέλιξη.

Η Ελλάδα επέστρεψε… στην 115η σειρά (από τις 137) σε γραφειοκρατία και κρατική παρεμβατικότητα.

Η Ελλάδα επέστρεψε… στο 1951 (σύμφωνα με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας) αφού η μεταποιητική της παρουσία είναι κατά 98,5% βιοτεχνική και χειροτεχνική.

Οι επενδύσεις του 2016-2017 έφθασαν τα 2,5 δισ ευρώ. Αλλά για ποιες επενδύσεις μιλάνε οι θεομπαίχτες; Ποιος κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια;

Και ποιος βλαξ θα τολμήσει επενδύσεις και ανοίγματα στην οικονομία του ΣΥΡΙΖΑ όπου χωρίς capital controls θα ήταν στην Ελβετία, και το Λουξεμβούργο «καταθέσεις» και από παγκάρια της εκκλησίας…