η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Σταυρόλεξο με τρείς πιθανές απαντήσεις οι επιμελητηριακές εκλογές!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για επιμελητηρίο Εύβοιας
Καρέκλα για τρείς η θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας με έναν αγώνα
για την κατάκτησή της μέχρι στιγμής εντελώς αμφίβολο.... Βάσει εκτιμήσεων προβάδισμα έχει η Αγιοστρατίτη....


Μπορεί να θεωρούμε το Νίκο Μώρο ως καλύτερο για την προεδρία του Εμποροβιοτεχνικού επιμελητήριου Εύβοιας και ο ίδιος θεωρητικά να έχει πλεονέκτημα επειδή είθισται οι εν ενεργεία πρόεδροι να έχουν προβάδισμα από τους υπόλοιπους υποψήφιους (λόγω κατοχής του εκλογικού μηχανισμού), ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα στην παρούσα κατάσταση…
Το δαχτυλίδι που κληρονόμησε από το Γιάννη Λιονάκη δεν είναι αρκετό για του δώσει την προεδρία με τα ισχύοντα δεδομένα που είναι τα εξής….


Η Αγιοστρατίτη δεν είναι εκτός μηχανισμού και δούλευε συστηματικά για την εκλογική της επιτυχία από την επομένη κιόλας των εκλογών της επικράτησης του Σίμωση….
Ο Γεροντίτης μπορεί να μειώνει τον εαυτό του δεχόμενος να κατέλθει ως συνεργαζόμενος με την κυρία Βούλα όμως έχει εκλογική εμπειρία και μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο……
Ο Κούκουζας χειρίστηκε το πρόγραμμα καταγραφής στοιχείων των μελών του επιμελητήριου που φτιάχτηκε από το Σίμωση και έχει πρόσβαση σε ονόματα μελών και τηλέφωνα άρα ξεκινάει με σημαντικό εργαλείο και όχι αλιεύοντας σε θολά νερά ….

Επίσης διαθέτει μηχανισμό μέσω της αναπτυξιακής εταιρίας της Περιφερειακής ενότητας Εύβοιας όπερ σημαίνει πρόσβαση σε τηλεφωνικές συσκευές και άτομα που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στις Εκλογές!!!!
Αν κρίνουμε από την απροθυμία πολλών μελών του επιμελητήριου να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε  διαδικασία τόσο για το εκλέγειν όσο και για το εκλέγεσθαι (λόγω κυρίως της οικονομικής δυσπραγίας που στραγγαλίζει την αγορά) τότε μέχρι στιγμής το προβάδισμα το έχει η Αγιοστρατίτη….
Οι εκλογές δυστυχώς (ή ευτυχώς)κρίνονται επί πρακτέων ζητημάτων και όχι στη βάση φθηνών δημοσιεύσεων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αυτό είναι κάτι που ο Νίκος Μώρος πρέπει να το βάλει καλά στο μυαλό του αν θέλει να παραμείνει πρόεδρος!!!

Υ.Γ. Μειονέκτημα για όσους ασχοληθούν με το Επιμελητήριο  η απομάκρυνση μεγάλου αριθμού υπαλλήλων του φορέα που έχει αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία του και η συνεχής υποβάθμισή του που το έχει μεταλλάξει σε τουριστικό γραφείο ταξιδιών ημετέρων και όχι σε αναπτυξιακό εργαλείο και στήριγμα για τα μέλη του!!!!