η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ούτε μια συγνώμη για το διοικητήριο από άσχετους πολιτικούς και δημοσιογράφους

Αποτέλεσμα εικόνας για Διοικητήριο Εύβοιας


Δέχθηκε ανηλεή πόλεμο κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχης ο Θανάσης Μπουραντάς για την κατασκευή του Μεγάρου υπηρεσιών της Εύβοιας (Διοικητηρίου) και του αμφιθεάτρου, από τοπικές εφημερίδες και δημοσιογράφους που η προσφορά τους στον τόπο εξαντλείται στο τι χρώμα βρακί φορούν κοσμικές Χαλκιδέες κατά την βραδινή τους έξοδο και από πολιτικούς τύπου Αποστόλου που έσκιζαν τα μνημόνια προεκλογικά και έβαζαν κάτι τυχάρπαστους τύπους να υπογράφουν προσφυγές στο συμβούλιο της επικρατείας επειδή οι λουόμενοι εμποδίζονταν να πάνε στη θάλασσα….





Σήμερα όλες οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβούλιών γίνονται στο διοικητήριο και η Χαλκίδα έχει ένα αξιοπρεπές θέατρο όπου φιλοξενούνται όλες οι σημαντικές πολιτιστικές αι πολιτικές δραστηριότητες…

Μέχρι και τζακούζι τον κατηγορούσαν ότι έφτιαχνε ο πρώην Νομάρχης ενώ οι υπηρεσίες του νομού νοικοκυρεύτηκαν και συμμαζεύτηκαν επί των ημερών του….

Σήμερα όλοι αυτοί οι προστάτες του δημοσίου συμφέροντος δεν έχουν βγει να πουν ούτε μια συγγνώμη για τη χολή που έριχναν τόσα χρόνια προσφέροντας στη Χαλκίδα μόνο την άρνηση και την άγνοιά τους!!!!!!



Υ.Γ. Μέχρι και ότι εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα κατηγορούνταν όσοι αγωνίζονταν για τη δημιουργία του Διοικητηρίου Εύβοιας…..
Αλήθεια αυτοί που φώναζαν τότε τι συμφέροντα εξυπηρετούσαν;;;;;
…. Ή μήπως επρόκειτο απλώς για ηλιθίους;;;;;;