η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Με το επιμελητήριο ασχολούνται μόνο ελάχιστοι που έχουν συμφέρον!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για επιμελητήριο εύβοιας




Εν τέλει οι μοναδικοί που ασχολούνται με τις εκλογές στο επιμελητήριο της Εύβοιας, είναι κάποιοι τοπικοί bloggers οι οποιοι βγάζουν το ψωμάκι τους από αυτό και οι ελάχιστοι υποψήφιοι που χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες….



-Στους ρομαντικούς που πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν στο κοινό καλό με τη συμμετοχή τους (αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού), 


-στους ματαιόδοξους οι οποίοι όπου δουν εκλογές πάνε σαν τη μέλισσα στο μέλι και συνήθως είναι αυτοί που αποτυγχάνουν να εκλεγούν σε δυσκολότερους εκλογικούς στίβους (π.χ. αυτοδιοικητικές εκλογές) και ...

-στους επαγγελματίες επιμελητηριακούς συμβούλους που χρόνια τώρα εξασφαλίζουν την επιβίωση και τα δωρεάν ταξιδάκια τους στο εξωτερικό με τα λεφτά των μελών του επιμελητηρίου….

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι έμποροι και βιοτέχνες του νομού αδιαφορούν πλήρως για ένα φορέα απαξιωμένο και πρακτικά άχρηστο…..



Εξάλλου έχουν πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούν όπως είναι η εξόφληση του ΕΦΚΑ, της ΔΕΗ, της εφορίας σε ένα περιβάλλον που ο πελάτης των καταστημάτων τους έχει εξελιχθεί σε χελώνα καρέτα - καρέτα (είδος υπό απειλή και εξαφάνιση)