η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Έχουν πουλήσει την πολιτική τους ταυτότητα και την  ψυχή τους στο διάολο προκειμένου να κρατηθούν  στην εξουσία οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωνία Τσίπρα Τράμπ



Είμασταν απολύτως πεπεισμένοι ότι με όσα ψέματα έχουν πει οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στους Έλληνες πολίτες όποτε και αν γίνονταν οι εκλογές θα πάθαιναν πανωλεθρία…..
Ο κόσμος θα έστελνε τον Τσίπρα εκεί που έλεγε αυτός που μιμείται εξόφθαλμα ο Τσίπρας (Ανδρέας Παπανδρέου)…. στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…..
Όμως η πρόσφατη συμφωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλτ Τράμπ για την αναβάθμιση των F16 αλλάζει τα δεδομένα και μας δημιουργεί μια άλλη βεβαιότητα….




Οι άνθρωποι αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία…..

Είναι σίγουρο ότι έχουν πουλήσει την πολιτική τους ταυτότητα στο διάολο και δεν αντιμετωπίζουν τον παραμικρό ηθικό φραγμό όταν πρόκειται για την απώλεια της καρέκλας τους….

Αναφορικά με τη συγκεκριμένη συμφωνία πέρα από λαϊκισμούς του στυλ «η πλούσια Ελλάδα ενίσχυσε με 2,4 εκατομμύρια ευρώ τη χειμαζόμενη αμερικανική οικονομία) έχουμε την άποψη ότι ήταν λάθος για τον εξής βασικό λόγο…..

Όχι γιατί ενισχύει "τους ιμπεριαλιστές φονιάδες των λαών" που έλεγε μέχρι πρόσφατα και ο ίδιος ο πολιτικός σαλτιμπάγκος που παριστάνει τον πρωθυπουργό και πάνω σε αυτή τη δαιμονολογία πολιτεύτηκε και επιβίωσε πολιτικά επί δεκαετίες τώρα μαζί με το συρφετό των υπουργών και των στελεχών του τύπου Καρανίκα….



Αλλά γιατί με τα ίδια χρήματα θα μπορούσε να γίνει η αγορά των καινούργιων F35 που είναι η μετεξέλιξη των F16 και για τα οποία η γειτονική Τουρκία κάνει ήδη ενέργειες για την απόκτησή τους…..



Πάμε λοιπόν σε μια εποχή που κόβονται συντάξεις και οι πολίτες στενάζουν από την οικονομική αφαίμαξη να αναβαθμίσουμε κάποια γερασμένα αεροπλάνα που θα κληθούν να αναχαιτίσουν στο Αιγαίο τα σύγχρονα μετεξελιγμένα μοντέλα των «γειτόνων»



Εάν αυτό δεν γίνεται μόνο και μόνο για να κρατηθεί στην καρέκλα του ο Τσίπρας με τις ευλογίες των Αμερικάνων τότε ο άνθρωπος αυτός δεν είναι πολιτικός αμοραλιστής αλλά απλώς ηλίθιος!!!!!

Νίκος Αγγελής