η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Πολιτική αυτοχειρία η μη κάθοδος Ζεμπίλη στις δημοτικές εκλογές!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζεμπίλης Θανάσης


Φαίνεται ότι θα βόλευε κάποιους να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Θανάσης Ζεμπίλης στις δημοτικές εκλογές και αρχίζουν να γράφουν σχόλια ότι θα ήταν καλό να πάει στην περιφέρεια (κλπ.κλπ) εφόσον ο Μπακογιάννης κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας…. Καταλαβαίνουμε τι κρύβεται πίσω από αυτά τα φεϊκ νιούς των ντόπιων Μπλόκερς….. Προφανώς κάποιον ή κάποια φίλη τους θέλουν να προωθήσουν και άρχισαν πάλι να αυτοσχεδιάζουν στο «πολιτικό ρεπορτάζ»!!!!

Λοιπόν ο Ζεμπίλης θα κάνει την μεγαλύτερη πολιτική αυτοχειρία να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα για το δήμο της Χαλκίδας…. Θα επανεκλεγεί πανηγυρικώς και από την πρώτη Κυριακή….


Η σύγκριση με τη δημοτική αρχή Παγώνη είναι ανυπερθέτως εγκωμιαστική για τον πρώην δήμαρχο….

Μάλιστα η παρουσία Ζεμπίλη και όχι οποιουδήποτε άλλου υποψηφίου θα λειτουργήσει ακόμα πιο πολωτικά εισβάρος του σημερινού δημάρχου από τους λυσσασμένους κοψοχέρηδες που τον στήριξαν (τον Παγώνη)και τώρα δεν θέλουν απλώς να τον στείλουν σπίτι του (μαζί με το συρφετό των συμβούλων του) αλλά και να τον τιμωρήσουν εκλογικά…..
Το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Χαλκίδα είναι ότι θα εκλεγεί οιοσδήποτε και αν είναι αντίπαλος του Παγώνη….

Με το Ζεμπίλη όμως θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά των ψήφων!!!!!



Στην περίπτωση Ζεμπίλη ωστόσο υπάρχει ένα βασικό μειονέκτημα…

Δεν τον θέλει ο βουλευτής της Νεας Δημοκρατίας Σίμος Κεδίκογλου….

Το πραγματικό μειονέκτημα όμως για τη Νέα δημοκρατία είναι ότι τόσο ο κύριος Κεδίκογλου όσο και ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο τηs Εύβοιας στις βουλευτικές εκλογές και για αυτό πολλοί ψηφοφόροι παρόλο που δεν θέλουν το ΣΥΡΙZΑ είναι διστακτικοί στο να επιστρέψουν στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος καραμανλής!!!


Υ.Γ. Σκεφτόμαστε τις πλάκες που θα κάνουμε στα δημοτικά συμβούλια με το Ζεμπίλη στην καρέκλα του δημάρχου και τη Λίλιαν με τον Καθαροσπόρη στην αντιπολίτευση …

Ο σεναριογράφος της πραγματικότητας είναι ο πιο ευφάνταστος (και ο πιο διεστραμένος)!!!!