η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Για τα αδέσποτα δεν φταίει μόνο η δημοτική αρχή αλλά τα δίποδα ζώα που κατοικούν στη Χαλκίδα…….

Αποτέλεσμα εικόνας για αδέσποτα σκυλιά


Το θέμα των αδέσποτων σκυλιών όσο και αν «φωνάζουν» κάποιες τοπικές εφημερίδες,
δυστυχώς δεν είναι των εκάστοτε δημοτικών αρχών…

Έχουμε ξεκάθαρη άποψη για τη δημοτική αρχή Παγώνη και για την πλήρη ανικανότητά της να μοιράσει δυο γαϊδάρων άχυρα που λέει και η λαϊκή παροιμία….
Για να είμαστε δίκαιοι όμως το ζήτημα των αδέσποτων ζώων όπως και της καθαριότητας είναι ξεκάθαρα θέμα παιδείας των πολιτών και για αυτό δεν θα υπάρξει ποτέ λύση….
Δεν λέμε για την έλλειψη κάδων καθαριότητας και για την έλλειψη μηχανήματος καθαρισμού τους που έχουμε κατά καιρούς καταγγείλει….
Αυτό είναι όντως ευθύνη της δημοτικής αρχής και των διοικούντων της που αρέσκονται σε ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό που τα βαφτίζουν επιμορφωτικά ή στο βόλεμα ημετέρων συνεργατών…..




Όμως η ύπαρξη αποτσίγαρων σε ένα πεζοδρόμιο ή διαφόρων απορριμμάτων όπως σακουλάκια από πατατάκια, αλουμινόχαρτα από σοκολάτες και ποτηράκια από καφέδες είναι ευθύνη αυτών των απολίτιστων δίποδων που κατοικούν στη Χαλκίδα και ομιλούν σαν άνθρωποι από καθαρούς λόγους διαδοχικών συμπτώσεων….

Δεν μπορεί να ευθύνεται η εκάστοτε δημοτική αρχή για κάποιον που ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου του εν ώρα οδήγησης και πετάει ότι άχρηστο σκουπίδι έχει στα χέρια του επειδή το πιθηκοειδές μυαλό του ορίζει τον δρόμο σαν κάτι μακριά από το σαλόνι του….

Υπ’ αυτήν την έννοια θα χρειαζόμασταν 80 χιλιάδες οδοκαθαριστές στη Χαλκίδα έναν για κάθε κάτοικο ο οποίος από όπου περνάει αφήνει σκουπιδάκια…..

Στην απολίτιστη Γερμανία γιατί δεν συμβαίνει αυτό;;;;;

Το ίδιο ισχύει και για τα αδέσποτα…..

Στη χώρα που υπάρχουν χιλιάδες σκύλοι δεμένοι ολόκληρη τη ζωή τους σε ένα βαρέλι χωρίς νερό και με ελάχιστο φαγητό κάτω από βροχές καύσωνες ή χιόνια και που δεν στειρώνονται τα σκυλιά από τους ιδιοκτήτες τους αλλά τσουβαλιάζονται κουτάβια σε σακούλες σκουπιδιών και πετάγονται σε κάδους αποκριμάτων …

δεν μπορεί να φταίει μόνο μια δημοτική αρχή…. ¨όχι ρε ζώα…

Πηγαίνετε μπροστά σε ένα καθρέφτη και αναρωτηθείτε τι έχετε κάνει εσείς ως πολίτες για την πόλη που ζείτε πριν ρίξετε ευθύνες σε οποιαδήποτε δημοτική αρχή ή πολιτεία….

Δεν σας αξίζει αυτή η πόλη  και για αυτό έχετε και τέτοιους δημοτικούς άρχοντες….
Ζώα…. Έ ζώα!!!!! (που έλεγε κάποτε και ο αρχηγός Βασίλης Λεβέντης)