η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Οι ευαισθησίες του Κλέαρχου για τα σκουπίδια (RDF)…. Στην Εύβοια διατάσσει ΕΔΕ και στη Βοιωτία κάνει μούγκα στη στρούγκα


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΕΠΟ (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ) ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΙΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δεν έδωσε μόνο για την διαγραφή Μπουραντά Κακή θεατρική παράσταση στο Περιφερειακό συμβούλιο ο Κλέαρχος Περγαντάς αλλά κατά πως φαίνεται και για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες οι οποίες είναι αλά κάρτ…..

Είναι αλήθεια κύριε περιφερειάρχα τα όσα καταγγέλλουν πολίτες της Βοιωτίας για την καύση RDF της εταιρίας ΤΙΤΑΝ σε εργοστάσιο που βρίσκεται στο  Καμάρι Βοιωτίας;;;;

Στις  17-6-2013, με την απόφαση 183618, του Γενικού Δ/ντή Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ κ. Ε. Τηλιγάδα, εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου της εταιρείας ΤΙΤΑΝ, που είναι εγκατεστημένο στο Καμάρι της Κοινότητας Βοιωτίας, για την αξιοποίηση επί πλέον εναλλακτικών πρώτων υλών καυσίμων, δηλαδή  R.D.F., ελαστικών, επικίνδυνων αποβλήτων κλπ.

      Στα έχοντας υπόψη της απόφασης,  φαίνεται ότι υπάρχουν προηγούμενες αποφάσεις που δείχνουν ότι από το 2007 ή από το 2009, έχει εγκριθεί η καύση εναλλακτικών καυσίμων.
      Στα έχοντας υπόψη της απόφασης, στον α/α 24 αναφέρεται το έγγραφο με αρ. πρωτ. 182766/24-4-2013 της ΕΑΡΘ/ΥΠΕΚΑ, με το οποίο έχουν στείλει τεχνική έκθεση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για δημοσιοποίηση και ενημέρωση των πολιτών και για ότι άλλο προβλέπεται.

      Όπως φαίνεται δεν ενημερώθηκε κανένας, ούτε τέθηκε θέμα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος.
      Έτσι κάνει τις δουλειές του, «ο ευαίσθητος» στα περιβαλλοντικά και άλλα θέματα, Περιφερειάρχης και διατάσσει μάλιστα και ΕΔΕ, για υπαλλήλους της Εύβοιας, ενώ στη Βοιωτία «ούτε γάτα ούτε ζημιά».

      Δεν κίνησαν καμιά διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο. Έγραψαν τους πάντες και τα πάντα στα παλιά τους παπούτσια και μετά κάνουν επίδειξη ατέλειωτης ανοησίας, στην Εύβοια.

      Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος επιτροπής περιβάλλοντος τι έχει να πει;  Τα μέλη της επιτροπής περιβάλλοντος;