η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Του πέταξε και την αντιμισθία στα μούτρα


Νέο χαστούκι από τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά στον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά αποτελεί η αποποίηση της αντιμισθίας….. 

Μετά την επιστολή παραίτησης που είχε ετοιμάσει ο Περγαντάς και  απαιτούσε επιδεικτικά από τον Μπουραντά να την υπογράψει, ενώ εκείνος την έσκισε και του την επέστρεψε κομματάκια, ο πρώην νομάρχης Εύβοιας του πέταξε στα μούτρα και το μισθό του αντιπεριφερειάρχη αποδεικνύοντας  ότι η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν τίθεται σε οικονομική βάση… 

Εξάλλου η περιουσιακή κατάσταση του Μπουραντά είναι γνωστή, αναρτημένη στο διαδίκτυο (δεν είναι πλούσιος ούτε αυτός ούτε τα παιδιά του ούτε η σύζυγος του)και δεν αφήνει την παραμικρή υποψία πλουτισμού μέσα από τη πολιτική του ενασχόληση…. 
Το μεγαλύτερο χαστούκι όμως στην  έπαρση την αλαζονεία και την πολιτική αχαριστία του Κλέαρχου Περγαντά θα έρθει στις επερχόμενες εκλογές από τους ίδιους τους πολίτες….
 
Εκεί θα φανεί ποιος πονάει για την καρέκλα και ποιος είναι λάτρης της εξουσίας όχι για να προσφέρει στον τόπο του αλλά για να περιφέρεται ως αυτοκράτορας της αυτοδιοίκησης και να κόβει κορδέλες ανύπαρκτων έργων, πολιτευόμενος δια δελτίων τύπου και κομπορρημονώντας δια λεκτικών βερμπαλισμών!!!