η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ας γράψουμε αλήθειες….

Ο κ Γκάρας με το Δήμαρχο Κύμης κ Θωμά

Επειδή ο κ Γκάρας θέλει να γράψουμε αλήθειες όχι μόνο θα τις γράψουμε αλλά και θα τις πούμε….
 Μεθαύριο  το πρωί στον Εύριπο fm 90 θα παρουσιάσουμε τα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία έχει λειτουργήσει ως απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου…. 
Τη μηνυτήρια αναφορά του δημάρχου Μαρμαρίου κ Μανώλη προς τον εισαγγελέα Χαλκίδας, το δελτίο τύπου του δήμου που αναφέρει ότι συνελήφθη από την αστυνομία για δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν εις βάρος του όταν είχε στήσει ένα  Αναπτυξιακό Επικοινωνιακό κέντρο και είχε αποκομίσει χρήματα από ογδόντα εκπαιδευόμενους, απαιτώντας από τον κάθε ένα 200 ευρώ για να τους «εκπαιδεύσει», καθώς και την ανακοίνωση του Εργατικού κέντρου της Αθήνας που αναφέρεται στα έργα και τις ημέρες του…. 
Θα γράψουμε πολλές αλήθειες κύριε Γκάρα για όλα….. 
Α και μια και αναφέρατε το επιμελητήριο…. Τον κύριο Μπαρούτα εκλεγμένο σύμβουλο του Σίμωση τον γνωρίζετε;;;; Τι έγινε γίνατε φιλαράκια τώρα…..
 Μήπως θυμάστε για ποιο λόγο τον ενοχλούσατε στο τηλέφωνο το 2010????


Καλώς ή κακώς έχουμε κάνει σπουδές δημοσιογραφίας με καθηγητές σπουδαίους δημοσιογράφους όπως  ο Λυκούργος Κομίνης, η Λίνα Αλεξίου, ο Ριχάρδος Σωμερίτης, και πολλοί άλλοι  καθηγητές του  Παντείου , στο εργατικό δίκαιο, σπουδαίοι φιλόλογοι από τους οποίους διδαχτήκαμε  να υποστηρίζουμε  την άποψή μας  αλλά να το διευκρινίζουμε στον αναγνώστη ότι είναι η δική μας  αλήθεια…
 Επίσης μας  δίδαξαν να μην εκβιάζουμε, να μην χρησιμοποιούμε  την πένα μας  για να αποσπάσουμε  χρηματικά ποσά και πολλά άλλα…. 
Δεν  καταφερόμαστε  εναντίον συναδέλφων αλλά και δεν ανεχόμαστε  ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν σωστά ούτε το όνομά τους να «επιτίθενται» σε άλλους εργαζόμενους των Μ.Μ.Ε….
Κύριε Αστέριε Γκάρα, ή Στέλιο Σχάρα, ή Στέλιο Γεωργιάδη, ή «μανταλάκιᨻ ή   «σουγιά» ή
 ‘’ Ακάλυπτε» ή όπως αλλιώς σας λένε είναι η τελευταία φορά που σας απαντούμε από αυτό τον ιστότοπο σε προσωπικό επίπεδο ,με εξαίρεση τη δημοσιοποίηση των εγγράφων που αναφέρουν την πλούσια δράση σας προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για το ποιος τους ενημερώνει…..

Υ.Γ. Και μερικές προσωπικές διευκρινήσεις....

 α)Δεν έλαβα μέρος σε εκλογές του εμπορικού συλλόγου

β) δεν έλαβα μέρος σε εκλογές Ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών (ούτως ή άλλως γίνονται μέσα σε ένα κλειστό κύκλο σωματείων)

γ)Στην τράπεζα Εύβοιας υποστήριξα τέσσερις φίλους μου και εξελέγησαν άπαντες (σε αντίθεση με συναδέλφους δημοσιογράφους που ήταν υποψήφιοι οι ίδιοι)

δ) στο επιμελητήριο ως επαγγελματίας και εγγεγραμμένος στήριξα τον Γιάννη Λιονάκη γιατί τον θεωρώ καθαρό πολιτικό σε σχέση με τον κύριο Σίμωση...

ε) στηρίζω τον Θανάση Μπουραντά ως τίμιο και αξιόλογο πολιτικό λόγω προσωπικής μου γνώσης και εμπειρίας  και δεν  το διαπραγματεύομαι με κανέναν από τους ζήτουλες που στηρίζουν μόνο όσους του δίνουν χρήματα……

Όλα τα παραπάνω τα έχω κάνει γνωστά στους αναγνώστες μου, δεν έχω να κρύψω τίποτε και δεν έχω εκβιάσει ποτέ κάποιον με όπλο τη δημοσιογραφία …. Εσείς;;;;;