η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

"Πέσαμε" και στο στόμα του Γκάρα τώρα!!!!


Το υπουργείο δικαιοσύνης σταματά να απαντά στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής και τα κόμματα της βουλής καταδικάζουν την εγκληματική δράση της οργάνωσης…. 
Ωστόσο η Έφη Ντίνη με καλεσμένο το βουλευτή της Εύβοιας Νίκο Μίχο στον οποίο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί  όροι παίρνει συνέντευξη στο στυλ πετάει ο Γάιδαρος κύριε Μίχο;;;;; Α Μάλιστα πετάει…. 
To γεγονός  φυσικά δίνει το δικαίωμα στον κύριο Γκάρα να μας "κράζει" δημόσια ως μέσο ενημέρωσης και βεβαίως επειδή εμείς δεν έχουμε κόμπλεξ παραδεχόμαστε ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει δίκιο…..
Ωστόσο διευκρινίζουμε…. Το  ότι έχουμε συγκεντρωθεί στο ραδιόφωνο αυτό μια ομάδα ανθρώπων που δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό , ότι οι ιδιοκτήτες του σταθμού δεν παρεμβαίνουν στις εκπομπές όπως επίσης ούτε οι δημοσιογράφοι , ή οι παραγωγοί στην εκπομπή των συναδέλφων τους... σημαίνει ότι το ραδιόφωνο  Εύριπος fm 90 είναι πλήρως δημοκρατικό και ελεύθερο….. 
 Αυτό πάντως δεν αναιρεί  το ότι ο κ Γκάρας είναι παράδειγμα προς αποφυγή


Υ.Γ. Ως Επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν θα βάλουμε  ποτέ βέτο, ούτε έχουμε πρόβλημα με την παρουσία κάποιου (με τον οποίο δεν θα πίναμε ούτε καφέ εκτός δουλειάς) στο ίδιο μέσο ενημέρωσης….
 Δεν δίνουμε όμως σε κανένα το δικαίωμα και ιδιαιτέρως στον κύριο Γκάρα να μας εξισώνει με κάποιους άλλους….. 
Και κάτι τελευταίο προς το λαμόγιο που άφησε για εμάς υπονοούμενα….. 
Αν ακούσετε στη δική μας εκπομπή να καλέσουμε το Μίχο τότε να μας αποδώσετε μομφή!!!!!

ΝΙΚΟς ΑΓΓΕλης