η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Έχει κότσια ο Αγδινιώτης


Όσοι έχουμε την τιμή να θεωρούμαστε φίλοι του Τάσου Αγδινιώτη , είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε γιατί εκτός του ότι δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ απέδειξε ότι διαθέτει αυτό που στα ισπανικά λέγεται κοχόνες…..
Δεν αντιληφθήκαμε όμως τη δήλωση του προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Ανέστη Πίσχινα ο οποίος στον  9, 65 είπε ότι ο κ Αγδινιώτης στη σύσκεψη των συμβούλων συμφώνησε με εμάς τους υπόλοιπους (περιφερειακούς συμβούλους) και δεν διαφοροποιήθηκε πουθενά…… 
Δηλαδή κύριε Πίσχινα ποιος είπε ότι διαφώνησε με εσάς ο Αγδινιώτης;;;;;
 Απλώς στην ίδια σύσκεψη είπατε ότι στο μέλλον ο καθένας μπορεί να εκφράζει  τον εαυτό του ατομικά , πράγμα που έκανε ο Τάσος αφού δεν του αρκούσε μια γλυκανάλατη, στρογγυλεμένη ανακοίνωση που είχε τη μορφή χρησμού του μαντείου των Δελφών… ήξεις αφίξεις ούκ εν τω πολέμω θνήξεις….
Κατά τα λοιπά ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου εξουσιοδοτήθηκε να μιλήσει μόνο για τη συγκεκριμένη σύσκεψη και όχι να παίξει ρόλο ατύπου  αντιπεριφερειάρχη στην Εύβοια….

Ως προς τη σύσκεψη των συμβούλων της Εύβοιας πάντως η προσωπική μας εκτίμηση είναι ότι είτε έγινε είτε δεν έγινε καμία σημασία δεν έχει…. 
Τέτοια τοποθέτηση που ακολούθησε από τον εξουσιοδοτημένο Πίσχινα δεν θα την έκανε ούτε ο Περγαντάς!!!!!

Υ.Γ. Στην πολιτική όπως και στη ζωή (ιδιαιτέρως όσοι αυτοπροσδιορίζονται και ως προοδευτικοί) δεν μπορούν να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»