η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Και ο Μπασινάς το χαβά του με το Γκοσιμήδα

Μα καλά το μείζον θέμα για τον εκπρόσωπο του θεσμού που είναι το εργατικό Κέντρο Προέδρου του κυρίου Στέφανου Μπασινά είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Γκοσιμήδας εξακολουθεί να επισκέπτεται την περιφερειακή ενότητα παρά τις εντολές του Περγαντά;;;; 
Και τι είναι ο Μπασινάς;;;;;;
 Ο δερβέναγας της περιφερειακής ενότητας;;;;;; 
Τις ίδιες απορίες εξέφραζαν κάποιοι στο παρελθόν (Μπατσακούτσας, Κούκουρας κλπ) όταν ο γράφων είχε λήξει τη συνεργασία του με την πρώην νομαρχία και επισκεπτόταν τους πρώην συνεργάτες του….
 Ας σοβαρευτούν λιγάκι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων…. Είπαμε ότι ανακάλυψαν τον εχθρό τους που είναι η περιφερειακή ενότητα στην οποία κάθε τρεις και λίγο κάνουν πορεία….. 
Ας μην ανακαλύπτουν όμως και ιπτάμενους δράκους που βγάζουν φλόγες από το στόμα και κυρίως ας πάψουν να παριστάνουν τους γκαουλάουντερ του νομού…. 
Τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας θα επισκέπτεται όποιος ο ίδιος επιθυμεί και όχι όποιος γουστάρει ή επιτρέπει ο Μπασινάς!!!


 Μήπως θα πάρουν τηλέφωνο τον Κλέαρχο να κάνει «ντα» το Γκοσιμήδα που πηγαίνει στο διοικητήριο;;;;; 
Φαίνεται ότι η δίμηνη κατάληψη δημιούργησε την εντύπωση ιδιοκτησιακής νοοτροπίας του εργατικού κέντρου προς στις υπηρεσίες της Εύβοιας…..

Υ.Γ. Την ίδια ένταση προκάλεσε ο κ Μπασινάς σε προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο όταν απέδωσε μομφή στους περιφερειακούς συμβούλους που σηκώθηκαν από τη θέση τους μετά την τρίτη  σε σειρά τοποθέτηση εκπροσώπου εργαζομένων της Εύβοιας λέγοντας επιδεικτικά «δεν σέβεστε τους εργαζόμενους και δεν κάθεστε να τους ακούσετε»;;;;; Η απάντηση από τον πρώην πρόεδρο κ Τιμπλαλέξη ήταν άμεση…. «Δεν θα μας βάλετε εσείς τους όρους της συνεδρίασης» ενώ το ίδιο αποστομωτική ήταν και  απάντηση του προέδρου του Π.Σ. Ανέστη Πίσχινα που είπε : «συγγνώμη που δεν σας ζητήσαμε την άδεια για να πάμε να κατουρήσουμε»!!!!!!