η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

διοίκηση γίνεται με αποφάσεις και όχι με προφορικές φούσκες!!!!


Ας δούμε λίγο τι ορίζει η λογική και η νομιμότητα της διοίκησης για την περίπτωση του συνεργάτη του πρώην νομάρχη Εύβοιας Γιάννη Γκοσιμήδα , ο οποίος δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιο λόγο αλλά έχει αναχθεί σε μείζον πολιτικό πρόβλημα του νομού από το οποίο εξαρτάται η επαναλειτουργία των κλειστών εργοστασίων της Εύβοιας μέχρι η επίθεση στον πλανήτη Γή από εξωγήινους εχθρούς!!!!
Ο Γιάννης Γκοσιμήδας είναι εντεταλμένος σύμβουλος στην αναπτυξιακή εταιρία της Εύβοιας και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιφερειακή ενότητα με τον ίδιο τρόπο που προσφέρει τις υπηρεσίες στο γραφείο του Περιφερειάρχη η κυρία Γιώτα ,στενή και επί σειρά ετών συνεργάτης του και πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης του Περγαντά (όπως ο Γκοσιμήδας για τον Μπουραντά)….
Για να απομακρυνθεί από την περιφερειακή ενότητα Εύβοιας ή για να λήξει η συνεργασία του με την αυτοδιοίκηση πρέπει να ληφθεί απόφαση από την αναπτυξιακή και να αιτιολογηθεί….
Ο Περγαντάς δεν είναι ιδιοκτήτης στάνης που αποφασίζει να προσλάβει ένα τσοπάνη του το λέει δια λόγου και τον απολύει επίσης προφορικώς…..
Δεν είναι γνωστά αυτά στο νομικό Περιφερειάρχη;;;;
Δεν γνωρίζει ότι η διοίκηση λειτουργεί με νόμους και αποφάσεις;;;;


Τι σημαίνει η προφορική απόλυση και μάλιστα σε συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ενός ανθρώπου που δεν είναι πολιτικό πρόσωπο αλλά συνεργάτης πολιτικού;;;;

Αλλά εδώ δεν δίστασε να παραιτήσει τον αντιπεριφερειάρχη κόντρα στο νόμο Ραγκούση που δεν προέβλεπε κάτι αντίστοιχο….
Τον άνθρωπο που παρακαλούσε στις προηγούμενες εκλογές να μπει στο ψηφοδέλτιο για να μπορέσει να γίνει περιφερειάρχης!!!!

Τελικά που είναι ο Περιφερειάρχης της πλατείας ελευθερίας;;;;….
Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρείς ξέχασε και την Εύβοια και το ότι θα ερχόταν εδώ να διοικήσει προσωπικά;;;;;

Γιατί αποφεύγει να έρθει στο γραφείο του που έχει και ωραία θέα στη θάλασσα;;;; 
Τι φοβάται;;;;; 
Τους εργαζόμενους και τους απολυμένους ;;;
 Ίσα ίσα που στη Χαλκίδα θα χορτάσει και θαλασσινά που τόσο του αρέσουν….
Διότι εξ όσων γνωρίζουμε μετά την κάκιστη θεατρική παράσταση που έδωσε στο περιφερειακό συμβούλιο το φίδι από τη τρύπα στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Εύβοιας το βγάζουν  άλλοι και όχι ο Κλέαρχος ή  οι φίλοι του που έχουν εξειδίκευση μόνο στην επιλογή φρέσκων ψαριών και αλανιάρικων κοκοριών!!!!

Πολιτικά ο Κλέαρχος Περγαντάς έχει εκτεθεί και έχει εξευτελισθεί…. 
Η ακραία συμπεριφορά του εναντίον του επί τρεις τετραετίες Νομάρχη Εύβοιας και σημερινού αντιπεριφερειάρχη, έριξαν τις μάσκες και φανέρωσαν συμπεριφορές, πολιτικά ελλείμματα και αδιέξοδες προσωπικές στρατηγικές , οι οποίες στο παρελθόν «περνούσαν» αλλά σήμερα είναι καταδικαστέες από όλους ……

Υ.Γ. Μήπως στο τέλος καταφύγει και στα ΜΑΤ για να απομακρύνει από το διοικητήριο και τον ίδιο τον αντιπεριφερειάρχη με τους συνεργάτες του;;;