η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη κανονίζει ο Περγαντάς για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!!!



Σύσκεψη με τους συμβούλους της Εύβοιας κανονίζει ο Περγαντάς στο διοικητήριο αύριο Τετάρτη…. 
Μετά τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο θέμα του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά επιχειρεί να «μαζέψει» την κατάσταση στο συνδυασμό η οποία τείνει να γίνει έκρυθμη… Οι περισσότεροι σύμβουλοι καταδικάζουν τη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη παρά το ότι δεν το ομολογούν δημόσια (πλην Τάσου Αγδινιώτη)….
 Ο Περγαντάς τηλεφωνεί σε έναν- έναν προσωπικά και τους ζητά να έρθουν την Τετάρτη το πρωί στο γραφείο του στη Χαλκίδα…. Στον Αγδινιώτη – όπως ήταν αναμενόμενο- δεν τηλεφώνησε….
 Ο Κουλουρίδης δεν γνωρίζουμε αν θα πάει αφού έχει ανεξαρτητοποιηθεί…. 
Η Καραβά δεν ξέρουμε τι θα κάνει αφού πλέον δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ, όμως επειδή είναι και υπάλληλος της Νομαρχίας, μπορεί να αφήσει προς στιγμήν την «ιδεολογία» στην άκρη….
 Επίσης δεν είναι γνωστό αν θα προσέλθει ο Γιώργος Αλεξίου που δείχνει απογοητευμένος και έχει αποστασιοποιηθεί από τα περιφερειακά δρώμενα (δεν είχε πάει ούτε στη σύσκεψη των περιφερειακών συμβούλων στο ξενοδοχείο  Παλίρροια)….
 Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν από τους δώδεκα του συνδυασμού αναμένεται να παραστούν σίγουρα οι επτά ενώ ο Θανάσης Μπουραντάς θα βρίσκεται πιθανώς στο γραφείο του στο διοικητήριο δίπλα από το γραφείο του Περγαντά!!!
Να σημειωθεί ότι ο πρώην Νομάρχης Εύβοιας μετά το άνοιγμα του διοικητηρίου  με τη λήξη της κατάληψης επισκέπτεται καθημερινά το γραφείο του και συντονίζει το έργο των υπηρεσιών, αφού χωρίς την παρουσία του είναι αμφίβολο εάν θα επαναλειτουργούσαν άμεσα και απρόσκοπτα…..
Το μόνο βέβαιο είναι ότι την Τετάρτη το πρωί και εφόσον βρίσκονται στο ίδιο κτήριο και στον ίδιο όροφο  Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης δεν θα ανταλλάξουν ούτε καλημέρα!!!


Τα όσα έχουν γίνει σε προσωπικό επίπεδο από την πλευρά του Περιφερειάρχη , που δεν σεβάστηκε την πολιτική ιστορία και την παρουσία του πρώην Νομάρχη είναι δύσκολο να μην δημιουργήσουν κραδασμούς και αποδιοργάνωση του συνδυασμού σε πολιτικό επίπεδο…. 

Οι προσωπικές προσβολές του Περιφερειάρχη, η αχαριστία του και η έλλειψη σεβασμού δεν είναι σαν τις ακαθαρσίες της γάτας που σκεπάζονται επιφανειακά και κουκουλώνονται με λίγο χώμα…….

 Είναι βαθιές πληγές που αποκαλύπτουν το χαρακτήρα του «πολιτικού» Περγαντά και τον αποκαθηλώνουν ως προσωπικότητα στα μάτια των συνεργατών του, των συμβούλων του, των υπηρεσιακών παραγόντων , των υπαλλήλων καθώς και των πολιτών!!!!!!


Υπ’αυτή την έννοια η σύσκεψη με τους περιφερειακούς συμβούλους δεν θα έχει κανένα  αποτέλεσμα απλώς θα καταλήξει για μια ακόμη φορά σε κάποιο ουζερί της παραλίας το οποίο θα αποτελέσει και την πιο ουσιαστική συνάντηση της ημέρας……