η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δριμεία Σύγκρουση στην πλειοψηφία της Περιφέρειας μεταξύ Περγαντά- Μπουραντά



Ο Περγαντάς «τελείωσε» τον εαυτό του από την Εύβοια…  ¨όλα δείχνουν  ότι δεν θα ξαναείναι υποψήφιος Περιφερειάρχης- Ζήτησε από τον Μπουραντά δύο φορές να παραιτηθεί από αντιπερειφερειάρχης και εισέπραξε άρνηση!

Ο Κύβος ερρίφθη…. Περγαντάς και Μπουραντάς ήρθαν σε οριστική ρήξη αφού σήμερα το πρωί και κατά τη διάρκεια της προσύσκεψης του συνδυασμού ο Περιφερειάρχης είπε ότι βγάζει τον αντιπεριφερειάρχη από την Οικονομική επιτροπή και του αφαιρεί όλες τις αρμοδιότητες καθώς και ότι τον διαγράφει από τον συνδυασμό…. 
Η διαφορά είναι ότι δεν μπορούσε να τον παύσει από αντιπεριφερειάρχη και του έδωσε έτοιμο κείμενο παραίτησης το οποίο ο Θανάσης Μπουραντάς έσκισε μπροστά του…. Η παράσταση Περγαντά συνεχίστηκε και στη συνεδρίαση όπου έφερε αντίγραφο της επιστολής παραίτησης και το κουνούσε επιδεικτικά ζητώντας από τον πρώην νομάρχη να παραιτηθεί….. Ο κύριος Περγαντάς εξευτελίσθη δημοσίως και βέβαια διεφάνη πως έχει καταλήξει στην πολιτική απόφαση να μην είναι ξανά υποψήφιος…. 
Δυστυχώς είχαμε διαβλέψει τη διαμόρφωση αυτού σκηνικού με τον κύριο Περγαντά να δίνει κακής απόδοσης πολιτικές παραστάσεις προκειμένου να δικαιολογήσει την τετράχρονη απραξία του και την απουσία του από τις προσπάθειες επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων της Εύβοιας…. 
Τα πολιτικά συμπεράσματα έχουν ήδη εξαχθεί με βεβαιότητα….


Ο Περιφεριάρχης θα αναζητήσει ρόλο σε κάποιο δήμο της Βοιωτίας ή στο ελληνικό κοινοβούλιο και παίζει σήμερα το τελευταίο του χαρτί του πολιτικού με αποφασιστικότητα και πυγμή…. Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ όμως δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκπνοή των πολιτικών του λοισθίων που σε κάθε ανάλογη περίπτωση γίνονται με κινήσεις εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού!!!!!

Υ.Γ. Στην Οικονομική επιτροπή τοποθετήθηκε ο κολλητός του Κλέαρχου Μουλκιώτης από την Βοιωτία (θα δοθεί έμφαση στον τόπο που θα πολιτευθεί ο Περιφερειάρχης), ενώ για τις αρμοδιότητες της Εύβοιας , πιθανόν ο Σταμάτης Καπελέρης ετοιμάζεται να αναλάβει ενεργό ρόλο Αρτέμη Μάτσα…
 Είναι πάντως Βέβαιο ότι ο Θανάσης Μπουραντάς δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και μάλλον δεν θα επιτρέψει να παιχθούν τέτοιου είδους και τόσο κακής ποιότητας επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη του!!!