η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τα «τρελά» σενάρια του Κλέαρχου που δεν βγαίνουν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα


Διαβάσαμε σε ένα μπλοκ ότι ο Κλέαρχος Περγαντάς δέχεται βολιδοσκοπήσεις για να είναι κοινός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες περιφερειακές  εκλογές και μάλιστα έχει σοβαρές πιθανότητες πανηγυρικής εκλογής και κρατάγαμε το στομάχι μας από τα γέλια…. 
Φαίνεται ότι ο Κλέαρχος κάνει τις ύστατες προσπάθειες να κρατηθεί στην καρέκλα αλλά χρησιμοποιεί μεθόδους του 2010… Τότε που οι φίλοι του δημοσιογράφοι σε επαρχία και Αθήνα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να πάρει το χρίσμα…..
Πάλι θα διαθέσει χρήμα ο Περιφερειάρχης αλλά οι εποχές άλλαξαν και οι ψηφοφόροι γνωρίζουν πλέον τις ελάχιστες δυνατότητές του ως διοικητή της Περιφέρειας!!!!!


Το δυσάρεστο είναι ότι δεν παντρεύεται και κανείς φίλος του δημοσιογράφος για να δοθεί κάποιο γαμήλιο δώρο (όπως στις προηγούμενες εκλογές) ενώ οι ονομαστικές γιορτές  τους πέφτουν κοντά στα Χριστούγεννα δηλαδή πολύ αργότερα!!!!


Ότι και να κάνει πάντως θα πρέπει μάλλον να αρχίσει να συνηθίζει με την ιδέα ότι είναι καλύτερα να πάει σπίτι του ή να βάλει τους φίλους του να προετοιμάζουν το έδαφος για κάνα δήμο της Βοιωτίας!!!!!!