η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Οι επιστολές του Παναγιώτη

Ανάμεσα στις εξαντλητικές δημόσιες σχέσεις (όπως στη φωτογραφία)
και στις επισκέψεις ,σε διάφορα μέρη του νομού (όπως η Σκύρος εν μέσω θέρους) -για τις ανάγκες του Επιμελητηρίου Βεβαίως-βεβαίως, ο κ Σίμωσης βρίσκει χρόνο να γράψει και καμιά επιστολή αναστατώνοντας συθέμελα την κυβέρνηση!!!!!



Επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά απέστειλε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Εύβοιας Παναγιώτης Σίμωσης, στην οποία του επισημαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και του ζητά να τους στηρίξει σε μια σειρά από ζητήματα όπως τα πυρόπληκτα δάνεια, οι προσωποκρατήσεις για χρέη κλπ κλπ…. 
Οι πληροφορίες ότι μετά την επιστολή ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να αλλάξει άρδην την πολιτική της κυβέρνησης και έστειλε με τη σειρά του νέα επιστολή στην τρόϊκα τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά επειδή του το ζήτησε ο Παναγιώτης… εξετάζονται ως ανακριβείς…..

Τελικά σε αυτή τη χώρα το μόνο που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι το δούλεμα που τρώει ο κοσμάκης από το πολιτικό του προσωπικό σε όλα τα επίπεδα!!

Απορία: Μια και τόχει με τις επιστολές ο πρόεδρος γιατί δεν γράφει και μία απευθείας στη Μέρκελ, μήπως και τρομάξει και η Γερμανίδα καγκελάριος και αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην Ελλάδα;;;;;;;
Τσιγκουνεύεται το χαρτί ή τα ταχυδρομικά έξοδα;;;;;;