η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν δικαιούται να λειτουργεί έτσι….

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν είναι σε θέση , ούτε έχει αρμοδιότητα να κρίνει την επαγγελματική επάρκεια των ανθρώπων του τύπου…. 
Θα έπρεπε να διευκολύνει τους ανθρώπους των ραδιοφωνικών σταθμών που πληρώνουν από την τσέπη τους για να καλύψουν μια αθλητική μετάδοση και να ενημερώσουν τους Ευβοείς…. 
Θα έπρεπε να επιτρέπει σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν νόμιμη  άδεια από την πολιτεία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, να έχουν θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία,  ενώ τα Μ.Μ.Ε  με τη σειρά τους θα κριθούν από τους πολίτες και άλλες αρμόδιες αρχές για το ποιους στέλνουν  στις αθλητικές μεταδόσεις….
 Δεν δικαιούται ο κάθε κύριος Παπακωνσταντίνου να στέλνει στην εξέδρα των γηπέδων τους ανταποκριτές των Μ.Μ.Ε. γιατί θα αναλάβει και το βάρος της ευθύνης , εάν σε κάποιους φιλάθλους δεν αρέσουν τα όσα μεταδίδονται και  τους επιτεθούν …..


Ας επανεξετάσουν τη στάση τους και ας παραδεχθούν το λάθος τους, διαφορετικά θα μας δίνουν το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζουμε ακατάλληλους αθλητικούς μικροπαράγοντες!!!!!

Εάν θέλουν να διώξουν από τα γήπεδα τους αστείους ψευτοδημοσιογράφους ας περιοριστούν στο να ζητούν τις επίσημες άδειες λειτουργίας των Μέσων ενημέρωσης!!!!
Τα γήπεδα δεν είναι το μαγαζί του κυρίου Παπακωνσταντίνου…. 

Πολλά έχουν κατασκευαστεί από τη Νομαρχία και την ελληνική πολιτεία και κατά συνέπεια ανήκουν στον ευβοϊκό λαό…
 Οι ομάδες κάνουν μόνο χρήση αυτών!!!!!