η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα στον αυτόματο πιλότο!!!


Πήγαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο εκπρόσωποι των κατοίκων για τη μεταφορά της λαϊκής της περιοχής Βροντού και πήραν τη διαβεβαίωση του δημάρχου ότι στις 14 Σεπτεμβρίου θα έχει μεταφερθεί….
 Μέχρι σήμερα ο δήμαρχος πάντως δεν τήρησε τις υποσχέσεις του απέναντι στους κατοίκους και αποδείχτηκε ανακόλουθος και άδικος ως προς την ίση μεταχείριση των κατοίκων….. 
Αρχικώς η λαϊκή της βροντού θα έμενε για έξι μήνες….οι έξι μήνες έγιναν ένας χρόνος και οι δώδεκα μήνες έγιναν δεκατέσσερις καθώς οι κάτοικοι της περιοχής Δέλτα έκαναν ασφαλιστικά μέτρα….   
Μόνο οι κάτοικοι της Βροντού είναι τα κοροΐδα;;;;; Αλήθεια η περιοχή προς τη θάλασσα από την άλλη μεριά της  λεωφόρου Χαϊνά γιατί ήταν τόσο μέσα στις προθεσμίες μεταφοράς και τηρήθηκαν όλα στην εντέλεια;;
 
Παρεμπιπτόντως γιατί εδώ και εβδομάδες που δεν παίρνουν τη λαϊκή –όπως είχαν υποσχεθεί- δεν πηγαίνουν ούτε τις χημικές τουαλέτες με αποτέλεσμα το παλιό εργοστάσιο Αφεντάκη και τα γύρω παρτέρια να μετατρέπονται σε αποχωρητήρια;;;;;

Θάλασσα τα έχει κάνει ο δήμος με τις λαϊκές αλλά δεν είναι το μόνο θέμα….. απότι φαίνεται τα έχουν βάλει όλα στον αυτόματο πιλότο και εναπόκεινται στην καλή θέληση της Θεάς τύχης!!!!!!