η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!!!!


Ένα σωρό « νούμερα»  έχουν αρχίσει να παρελλάζουν στο διοικητήριο ερχόμενα ακόμα και από την Αθήνα και βγάζουν φωτογραφίες στήριξης  της κατάληψης ,στο αμφιθέατρο, στην είσοδο, πάνω στην πεζογέφυρα κ.οκ.
 Ο Κούκουρας και η παρέα του μετέτρεψαν τις μόνες σύγχρονες και (σχετικώς) αποδοτικές υπηρεσίες σε καραγκιόζ μπερντέ με πανό και μαύρες σημαίες…. 
Ο Βαγγέλης Σταματούκος βγαίνει ως εκπρόσωπος των εργαζομένων και στηρίζει την κατάληψη αφού τον βολεύει να μην δουλεύει και να πληρώνεται….
 Θα μου πείτε και χωρίς κατάληψη ορισμένοι άφαντοι ήταν από τις υπηρεσίες τους…
 Επιπλέον ο Σταματούκος λέει ότι δικαίωμα των εργαζομένων είναι η κατάληψη και ευθύνη των διοικούντων η λειτουργία των υπηρεσιών…. 
Τι λες ρε Βαγγέλη… 
Δεν σου τάχουν μάθει καλά τα πράγματα στο Κ.Κ.Ε. Οι καταληψίες φέρουν την ευθύνη της μη λειτουργίας των υπηρεσιών , της ταλαιπωρίας των πολιτών και θα φέρουν και την ευθύνη για όποια ζημιά γίνει στην περιουσία του ευβοϊκού λαού….


 Κατά τα λοιπά υπάρχει σε αυτό το νομό σοβαρός συνδικαλιστής που πιστεύει ότι το Τσιμεντάδικο θα ξανανοίξει με παρέμβαση του Κλέαρχου Περγαντά;;;;;
 Υπάρχει σοβαρός δημοσιογράφος που το υποστηρίζει;;;; Υπάρχουν σοβαροί πολίτες που συμφωνούν με αυτού του είδους την κινητοποίηση που έχει διαλύσει τους πολίτες και τις υπηρεσίες;;;;;;;
Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να σωθεί με τίποτα…. 
Υπάρχει έλλειψη από σοβαρούς επικεφαλής και πλεόνασμα από υπερφίαλους, επιδειξιομανείς,  επιφανειακούς, φιγουρατζήδες ψευτοεπαναστάτες!!!!!!

Υ.Γ. Το καλύτερο που ακούσαμε και ακόμα κρατάμε το στομάχι μας από τα γέλια ήταν η παρομοίωση του αγώνα του πολυτεχνείου με την εργατική πολυτεχνειάδα  του διοικητηρίου….
 Ήμαρτον παναγία μου….
 Δεν αντέχουμε τόση μπούρδα!!!!