η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση στην Χρυσή Αυγή από την πολιτεία και τους θεσμούς (παρακαλείται η πολιτεία να περιορίσει τις εμφανίσεις Κεδίκογλου σε έκτακτες καταστάσεις)

Και εκεί που βλέπαμε τη μαζική σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και νοιώσαμε την έκπληξη ότι η ελληνική πολιτεία υπάρχει και η δημοκρατία αντεπιτίθεται απέναντι σε εγκληματικές οργανώσεις, βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα για να κάνει δηλώσεις ο Σίμος Κεδίκογλου και καταρρέει ολόκληρη η εικόνα που μας είχε δημιουργηθεί….


Επί της ουσίας…. Στήνοντας ένα ρουσφετολογικό μηχανισμό στην Εύβοια, ο Νίκος Μίχος και η σύζυγός του λειτουργούσαν όπως τα αστικά κόμματα της δημοκρατίας που κατήγγειλαν (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ κλπ)… έβαζαν στις δουλειές τους δικούς τους ανθρώπους, εκμεταλλεύονταν τις κομματικές επιδοτήσεις που τους έδινε το κράτος και διάφοροι επιχειρηματίες και γενικά δεν διέφεραν σε τίποτα από το πολιτικό σύστημα που κατηγορούσαν ….

Η μόνη διαφορά μεταξύ Nεοδημοκρατών-Πασόκων βουλευτών του παρελθόντος, με τους χρυσαυγίτες βουλευτές του παρόντος ήταν ότι οι μεν πρώτοι χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες (πολεοδομίες, διευθύνσεις υγείας κλπ) για να "Πιέσουν" και να τακτοποιήσουν τα δικά τους παιδιά ενώ οι δεύτεροι την αγριάδα και τον τσαμπουκά!