η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Συμεών μπέρδεψε το όχι με το ναι …….

Μπορεί σε εύκολες αποφάσεις να ¨μπερδεύεται" ο Συμεών
αλλά παίρνει ωραίες πόζες στις φωτογραφίες

Αυτό το ζήτημα με την υπογραφή του Συμεών Κεδίκογλου ώστε να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Χ.Α.  Γιώργου Γερμενή( ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει ο δήμαρχος Αθηναίων), ενώ στη συνέχεια έβγαλε ανακοίνωση (μετά τη δημοσιοποίηση της υπογραφής του από το πρώτο θέμα) και είπε ότι αποτάσσεται τη χρυσή αυγή και εκ παραδρομής υπέγραψε για τη μη άρση της ασυλίας, μας έχει προβληματίσει ιδιαιτέρως….
 Όχι τόσο για την απόφασή του αυτή καθαυτή να στηρίξει τον συνάδελφό του (κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει- όπως και βουλευτής μάτι βουλευτού) αλλά για τη νοημοσύνη του Ευβοιώτη υπουργού….
 Τρέμουμε στην ιδέα να του πάει καμιά εισήγηση κάποιος Γενικός Γραμματέας του υπουργείου με το ερώτημα « να καταργηθεί το μάθημα της φυσικής στο γυμνάσιο Ναι ή όχι»;;;;;;
  ο Υφυπουργός Παιδείας έχει πενήντα τοις εκατό πιθανότητες να υπογράψει ναι στην κατάργηση του μαθήματος  προφανώς εκ παραδρομής αφού δεν προσέχει που βάζει την υπογραφή του και μπορεί εύκολα να μπερδευτεί όταν του τίθενται πάνω από ένα ερωτήματα…..


Πάντως και στις δύο περιπτώσεις είτε είναι ανειλικρινής απέναντι στο κόμμα του είτε δεν μπορεί να ξεχωρίσει το Ναι από το όχι, είναι ακατάλληλος όχι μόνο για υπουργός αλλά και για βουλευτής!!!!!