η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα (το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;;;;)

Δήλωσε ο υφυπουργός παιδείας του ΠΑΣΟΚ Συμεών ότι η σχολική χρονιά φέτος θα ξεκινήσει κανονικά και χωρίς προβλήματα….
Δεν ξέρουμε γιατί αλλά αυτή του η δήλωση μας έχει κάνει να ανησυχούμε… 
Είναι σαν αυτό που είχε πει ο εξάδελφός του για τις αυξήσεις των λογαριασμών της ΔΕΗ όταν είχε πρωτοαναλάβει τις αρμοδιότητες του υφυπουργού τύπου….
Είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη αύξηση στα τιμολόγια του ρεύματος και μετά από δύο μήνες αυξήθηκαν κατά 15%....

Όσο για τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της παιδείας για τις  οποίες ο Συμεών έχει πάρει «σβάρνα» όλα τα κανάλια εξηγώντας το πόσο θετικές είναι έχουμε να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα ακόμα πείραμα στου  κασίδη το κεφάλι ( όπου κασίδης ο έλληνας μαθητής, γονιός και πολίτης) από αυτές που κατά καιρούς έγιναν από όλους τους «φωστήρες» υπουργούς παιδείας οι οποίοι αντέγραφαν ένα εκπαιδευτικό σύστημα από τη Γαλλία τη Γερμανία, τη Σουηδία ή την Αμερική προσπαθώντας ματαίως να εφαρμόσουν στην ελληνική πραγματικότητα προκειμένου να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία του μεταρρυθμιστή πολιτικού που για κάποιο άγνωστο λόγο νόμιζαν ότι εκπροσωπεί ο εαυτός τους….


Υ.Γ. Δεν θα αναλύσουμε την κομπορρημοσύνη του Συμεών ο οποίος δήλωσε με στόμφο ότι η διαβούλευση για τις αλλαγές στην παιδεία ήταν πετυχημένη και διήρκεσε οκτώ ημέρες!!!!

Καλά οκτώ ολόκληρες ημέρες διαθέσατε για το  αστείο ζήτημα της παιδείας;;;;; 
Εδώ άλλοι προσπαθούν δεκαετίες να το διορθώσουν αλλά εσείς έχουμε την αίσθηση ότι θα μπορούσατε να το λύσετε ως γόρδιο δεσμό μέσα σε ένα απόγευμα!!!!!