η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τι έγινε με το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Χαλκιδέων;;;


Ερώτηση προ ημερησίας διατάξεως για τις προϋποθέσεις με τις οποίες λειτούργησε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χαλκιδέων κατέθεσε ο Επιμελητηριακός σύμβουλος Γιάνννης Μαραγκός στην προηγούμενη συνεδρίαση του φορέα και ακόμα περιμένει απάντηση την οποία προφανώς θα λάβει κατόπιν εορτής (δηλαδή μετά τις εκλογές) ή και καθόλου όπως συνηθίζεται από την πλευρά της διοίκησης

 η Ερώτηση Αφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου με το οποίο έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας το επιμελητήριο και το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.

Το ΕΚΕ όταν ανακάλυψε ότι το Κοινωνικό  Παντοπωλείο δεν λειτουργεί με κοινωνικά κριτήρια προς τους ανέργους μέλη του, ζήτησε αίθουσα να διαθέτει τα αγαθά μόνο του.
Ο κύριος Μαραγκός τόνισε ότι οι υπεύθυνοι είχαν μάλλον τα δικά τους κριτήρια που όλοι φανταζόμαστε 6 μήνες πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ποιά θα μπορούσαν να είναι.

Κατόπιν τούτου το ΕΚΕ ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο κάποια αίθουσα να δράσει μόνο του
Και ο δήμος παραχώρησε το παλαιό ΠΙΚΠΑ
το ΕΚΕ αποχώρησε γιατί θεώρησε την αίθουσα ακατάλληλη.
Τα αγαθά τα αποθήκευσε σε υπόγειο του ΕΚΕ όπου και  έγινε κλοπή μερικών από αυτά


Απευθύνοντας Ερώτηση προς το προεδρείο του επιμελητήριου ο κ Μαραγκός Αναρωτήθηκε

«Έχετε αντιληφθεί κάτι τέτοιο; Αν δηλαδή το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου με το οποίο  το επιμελητήριο συνεργάζεται λειτουργεί με κοινωνικά κριτήρια προς τους συνανθρώπους μας ή με κάποια άλλα κριτήρια και ποια είναι αυτά;

Και αν το έχετε αντιληφθεί τι έχει κάνει το επιμελητήριο για να το αποτρέψει;»

Ο πρόεδρος  διαβεβαίωσε ότι θα γίνει ερώτηση προς το δήμο να ενημερώσει το επιμελητήριο για οτιδήποτε συμβαίνει επ’αυτού του θέματος. Άντε και καλά κρασιά….