η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Αυτή η προεκλογική περίοδος είναι… του γιατρού



Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ένας υποψήφιος δήμαρχος μιας πόλης μπορεί να υποσχεθεί για τη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών (απορρίμματα, λακκούβες στους δρόμους, καθαριότητα κλπ) άντε το πολύ πολύ και για κανένα μεγάλο έργο όπως ένα αθλητικό στάδιο, ένα θέατρο, ένα λιμάνι κ.ο.κ. Εσχάτως πληροφορηθήκαμε πως ένας υποψήφιος δήμαρχος μπορεί να θέτει ως προτεραιότητα την κατάργηση του μνημονίου, τη διαγραφή του απεχθούς χρέους, την Εθνική κυριαρχία, την τιμωρία των καταχραστών του δημοσίου χρήματος ….
 Δεν ξέρω αν κάνουμε λάθος αλλά νομίζουμε ότι αυτά δεν μπορεί να τα λύσει ούτε ο πρωθυπουργός της χώρας  όχι ένας δήμαρχος… 
Δυο εβδομάδες ακόμα προεκλογικής περιόδου έμειναν και όσοι παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τον προεκλογικό αγώνα ας κλείσουν και κάνα ραντεβού με τον κύριο Γιάννη Σηφουνάκη ή με τον κύριο Μπάμπη Καραγιαννίδη…

Εάν από όλα αυτά που ακούτε σας έχει πιάσει κρίση πανικού …

Ο ψυχίατρος θα μιλήσει μαζί σας και θα δείτε πως είναι ο μόνος που γνωρίζει πολύ καλύτερα το πρόβλημα σας από εσάς τους ίδιους. 
Εξάλλου μην απατάστε ότι είστε ο μόνος/η που έχει αυτό το πρόβλημα. 
Θα σας πει τι ακριβώς είναι η κρίση πανικού, θα σας δώσει συμβουλές αντιμετώπισης του και θα βγάλει στην επιφάνεια την αιτία του προβλήματος (αν δεν την γνωρίζετε ήδη προτού πάτε ως εκεί...) 
Στην συνέχεια θα σας δώσει μια φαρμακευτική αγωγή. 
Θα λαμβάνετε κάποια ηρεμιστικά (Xanax, Alpazolam και ότι περιέχει βενζοδιαπίνες) για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ανάλογα με την περίσταση (και το ιστορικό των κρίσεων) η θεραπεία ίσως διαρκέσει από 6-12 μήνες και τα φάρμακα να αλλάξουν υπό τις οδηγίες του θεράπωντος ιατρού. (Τουλάχιστον, όσο αναφορά τις βενζοδιαπίνες (xanax) η διακοπή τους θα πρέπει να γίνεται σταδιακά και όχι "μαχαίρι")



Υ.Γ. Για όσους προτιμάτε ψυχίατρο της Αθήνας θέλοντας να αποφύγετε την επίσκεψη σε ένα Χαλκιδέο επιστήμονα λόγω της κλειστής κοινωνίας που ζούμε σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα την κυρία Ευγενία Παλαβού… (Φωτογραφία στην αρχή του κειμένου)