η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο απόλυτος πολιτικός ναρκισσισμός

αυτή τη φωτογραφία έχει βάλει ο Περγαντάς στην επίσημη
ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος,λες και
 πρόκειται για την προσωπική του σελίδα στο facebook



"Μπαίνοντας" κάποιος επισκέπτης στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Βρίσκει φωτογραφίες του Κλέαρχου Περγαντά αλλά και κείμενα προσωπικά του όπως η δήλωσή του ότι το ταξίδι του στην αυτοδιοίκηση τελείωσε συνοδευόμενη από άλλες φωτογραφίες μοντάζ του ιδίου σε ένα δρόμο κλπ…. Τα κείμενα παραπέμπουν για περισσότερο θαυμασμό στο λινγκ www.pergantas.gr.!!!
Θέλουμε να πληροφορήσουμε –εάν δεν το γνωρίζουν ο ίδιος και οι συνεργάτες του- ότι ο διαδικτυακός τόπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας δεν είναι η προσωπική ιστοσελίδα στο facebook του κυρίου Περγαντά όπου μπορεί να ανεβάζει προσωπικές του φωτογραφίες και απόψεις και να αυτοθαυμάζεται….
 Έχει πληρωθεί και συντηρείται με τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη…. 
Βεβαίως ποτέ κανείς πολιτικός –παρά το ότι στην πλειοψηφία τους είναι αυτάρεσκα όντα- δεν αυτοθαυμάστηκε και δεν αυτοπροβλήθηκε όσο ο Κλέαρχος Περγαντάς….
 Πως αλλιώς εξηγεί κανείς ότι ακόμα και το συνδυασμό του στις περιφερειακές εκλογές του 2010 τον είχε «βαφτίσει» με το ονοματεπώνυμό του!!!!
Ο Απόλυτος πολιτικός ναρκισσισμός ενός ανθρώπου που δεν κατάλαβε ότι οι καθρέφτες δεν υπάρχουν μόνο για να λατρεύει τον εαυτό του αλλά και για να κάνει που και που αυτοκριτική!!!

Κύριε Περγαντά τώρα που ολοκληρώσατε το ταξίδι σας στην αυτοδιοίκηση, μόλις φτάσετε στον προορισμό σας μην ξεχνάτε που και πού να εκδίδετε και κάνα δελτίο τύπου συνοδευόμενο και από καμιά φωτογραφία σας….

Ο τόπος δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς τις μακρόσυρτες ανακοινώσεις σας!!!!!